Geri Dön
Isparta ISPARTA Motosikletin çarptığı üniversiteli Elif ağır yaralandı

ISPARTA Motosikletin çarptığı üniversiteli Elif ağır yaralandı

ISPARTA Motosikletin çarptığı üniversiteli Elif ağır yaralandı

ISPARTA Motosikletin çarptığı üniversiteli Elif ağır yaralandı

ISPARTA'da yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı üniversite öğrencisi Elif Metiner (20) ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Süleyman Demirel Caddesi üzerinde meydana geldi. R.K.'nin (29) kullandığı 32 FJ 498 plakalı motosiklet, caddede yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner'e çarptı. Savrulan Elif Metiner metrelerce sürüklenirken, motosiklet ise devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Metiner olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin ve böbreklerde kanama, kaburgalarda kırık oluştuğu öğrenilen Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Elif Metiner yoğun bakımda tedaviye alındı. Devrilen motosikletteki sürücü R.K. ise Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki tedavisi sonrası taburcu edildi. İfadesi alınan R.K. serbest bırakılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın olduğu caddede berberde çalışan Osman Alp, çığlık sesleri üzerine dışarı çıktıklarını anlatırken, "5- 6 grupmuş motosikletliler. Kadın buraya kadar sürüklenmiş, motor sürücüsü de aynı şekildeydi. Ambulans ve polisler geldi. Aldı ve götürdüler" dedi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Caddede 2 arkadaşı ile yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner'e, refüje atlayacağı sırada motosikletin çarptığı görüldü. Çarpmanın etkisiyle Metiner'in sürüklendiği, motosikletin de devrildiği anlar görüntülerde yer aldı. (DHA)

HABER- KAMERA: Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber