Geri Dön
İstanbul Akasya 10’uncu yıl konserleri, Selin ile devam etti

Akasya 10’uncu yıl konserleri, Selin ile devam etti

Akasya 10’uncu yıl konserleri, Selin ile devam etti

Akasya 10’uncu yıl konserleri, Selin ile devam etti

İSTANBUL,(DHA)- Akasya Alışveriş Merkezi’nin mayıs ayı boyunca devam eden 10’uncu yıl konserleri Selin ile devam etti. Bora Öztoprak’ın sahne sahipliğindeki konserlerin finalinde ise Candan Erçetin sahne alacak.

Akiş GYO A.Ş. yatırımı olan Akasya Alışveriş Merkezi, mayıs ayını düzenlediği konser serisiyle doldurmaya devam ediyor. Ücretsiz olarak gerçekleşen konserlerin ev sahibi Bora Öztoprak, sahnesini 17 Mayıs’ta Elif Doğan ile paylaştı. 18 Mayıs’ta Öztoprak’ın sahnesine konuk olan Hande Subaşı ve Sitare Akbaş, seslendirdiği şarkılarla Akasya misafirleri ile buluştu. 21 Mayıs akşamı ise sahneye Grup Gündoğarken çıktı.

10’uncu yılını misafirleriyle kutlayan Akasya’da dün akşam da SELİN sahne aldı.

HİT ŞARKILARLA SAHNEDEYDİ

Sahnesinde “Yalancı Bahar” ve “Farkında Değildin” gibi hit olmuş şarkıları seslendiren şarkıcı Selin konserinin ardından şöyle konuştu:

“Hayranlarımla bir araya gelmek benim için her zaman heyecan verici olmuştur. Bugün burada Akasya Alışveriş Merkezi’nin 10’uncu yıl kutlamaları kapsamında sahne almaktan dolayı da son derece mutluyum. Misafirlerimizin coşkusu ve konsere gösterdiği ilgi büyüktü. Bu organizasyon için başta misafirlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

FİNALİ CANDAN ERÇETİN YAPACAK

Kapanışını 26 Mayıs’ta Candan Erçetin’in yapacağı 10’uncu yıl konserleri, bu akşam Bora Öztoprak & Özer Atik–Duygu Soylu, yarın akşam Bora Öztoprak & Eda Baba, 25 Mayıs’ta ise Bora Öztoprak & Ebru Cündübeyoğlu konseriyle devam edecek.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber