Geri Dön
İstanbulDHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

1 - SANCAKTEPE'DE ESKİ KOCA DEHŞETİ: BOŞANDIĞI EŞİNİ VURUP İNTİHAR ETTİ

Oğuzhan UYSAL, Muharrem ÇAM/İSTANBUL, (DHA) -SANCAKTEPE'de boşandığı eşi ile düğünde karşılaşan Mehmet Bahşi, eski eşi Çiğdem A.'ya silahla ateş ettikten sonra intihar etti. Olayda Çiğdem A. ağır yaralanırken Bahşi hayatını kaybetti.

Olay, saat 20.00 sıralarında Merve Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akrabalarının düğününe giden Mehmet Bahşi, boşandığı eşi Çiğdem A. ile karşılaştı. Karşılaşmanın ardından Mehmet Bahşi yanında bulunan silah ile Çiğdem A.'nın başına ateş etti. Çiğdem A. yere düşerken, Mehmet Bahşi aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yalanan Mehmet Bahşi ve Çiğdem A. olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Mehmet Bahşi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çiğdem A. ise Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çiğdem A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerinde çalışma yaptı.

Görüntü Dökümü:

----------

Olay yeri

Sağlık ve polis ekiplerinin gelişi

Olay yeri inceleme ekiplerinin aracı

Hastaneden görüntü

Genel ve detay görüntüler

=========================

2-ATAŞEHİR'DE DEVRİLEN BETON MİKSER POMPASININ ÇARPTIĞI İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR/İSTANBUL, (DHA)-ATAŞEHİR'de inşaat alanında devrilen beton mikser pompasının çarptığı işçi hayatını kaybetti.

Kaza, 15.30 sıralarında Yenişehir Mahallesi, Barajyolu Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, beton atıldığı sırada beton mikser pompası henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Devrilme sırasında pompa kısmı inşaatta çalışan bir işçiye çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri pompanın altında kalan işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından hayatını kaybeden işçinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Görüntü Dökümü:

-----------

İnşaat alanından görüntü

İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin çalışması

Devrilen beton mikseri pompası

İnşatta çalışan işçilerden görüntü

Polisin güvenlik şeridi çekmesi

Genel ve detay görüntüler

==================

3- KADIKÖY'DE KALDIRIMA ÇARPAN OTOMOBİL DEVRİLDİ: 3 YARALI

Ozan URAL/ İSTANBUL ,(DHA)- KADIKÖY'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çarparak devrildi. Kazada sürücü ile yanında bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Fikirtepe Mahallesi Özbey Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 FSC 813 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak yan yattı. Kazada sürücü ile beraber araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı 3 kişi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı olan Özbey Caddesi, yan yatan otomobilin olay yerinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Kaza yeri

Toplanan mahalle sakinleri

Ekiplerin çalışmaları

Genel ve detaylar

=====================

4-THY'DEN İPTAL EDİLEN UÇUŞLARLA İLGİLİ ÜCRETSİZ REZERVASYON DEĞİŞİKLİĞİ

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)-THY, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceğini açıkladı.

İran'ın İsrail'e yönelik insansız hava araçları ile yaptığı saldırının ardından birçok ülke hava sahasını kapatmış ve çok sayıda sefer iptal edilmişti. Türk Hava yolları(THY) tarafından iptal edilen seferler ile ilgili yapılan açıklamada, "Değerli Yolcularımız, Irak, Ürdün ve Lübnan'daki mevcut durum sebebiyle, 13 Nisan 2024 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 13 Nisan 2024-22 Nisan 2024 tarihleri arasındaki Irak, Ürdün ve Lübnan varışlı ve çıkışlı seferlere kayıtlı tüm yolcularımızın 22 Nisan 2024 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla, rezervasyon değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır. İade talepleri ise bilet kuralları kapsamında yapılacaktır. Bilet süresinin uzatılmasıyla ilgili değişiklik cezası alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılabilecektir. İlgili uygulamalar Türk Hava Yolları tarafından icra edilen seferlerde geçerli olacaktır" denildi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber