Geri Dön
İstanbul DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

1- İSTANBUL'DA SUÇ ÖRGÜTLERİNE YÖNELİK "MAHZEN-29" OPERASYONUNDA ELE GEÇİRİLENLER SERGİLENDİ

Derya EVREN KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL’da ‘Mahzen-29’ operasyonunda ele geçirilen silah, uyuşturucu ve paralar emniyette sergilendi.

İstanbul’da 10 farklı olayda, eylemlerin örgütsel şekilde gerçekleştiğini tespit eden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Şüphelilere yönelik düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonunda toplam 32 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 34 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız otomatik tabanca, 3 farklı eylemde kullanılan araç ve araçlarda kullanılan 3 sahte plaka, satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu madde, hassas terazi ve döviz ile Türk lirası ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler emniyette sergilendi.

Görüntü Dökümü

----------------

-Sergiden görüntüler

-Silahlardan detay görüntü

-Paralardan detay görüntü

===========

2- FATİH'TE 2 İETT OTOBÜSÜ ÇARPIŞTI (Geniş Haber)

Ahmet YEŞİLMEN - Uğur ŞAHİN / İSTANBUL, (DHA) FATİH'te yolcu almak için bekleyen İETT otobüsüne, durağa yanaşan başka bir İETT otobüsü arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüslerde maddi hasar meydana gelirken yolculardan bazıları yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Fatih Vatan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HO 1308 plakalı İETT otobüsü durağa yanaştığı sırada şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu durakta bekleyen 34 HO 1360 plakalı İETT otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 HO 1308 plakalı otobüsün şoförü ile otobüslerde bulunan yolcular hafif şekilde yaralandı. Kazanın kesin nedeni ekiplerin yapacağı incelemenin ardından belli olacak.

Görüntü Dökümü:

---------------

- Otobüslerden görüntü

- Kırılan camlar

- Ekiplerin çalışması

- Otobüslerden yakın görüntü

- Genel ve detay görüntüler

==========

3- FAZLA KİLOLARDAN KURTULMAK İSTERKEN HAYATI KABUSA DÖNDÜ

Rojda ALTINTAŞ - Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL, (DHA) AVCILAR'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi. M.K. "Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Taktıktan sonra 1 ay sonra midesi deliniyor. Hastane içerisinde kamera kayıtları var, tespit ettik, kendisi sürekli sigara içiyordu. Balon taktıktan 3-5 gün sonra midesi delinmedi, 1 ay sonra midesi delindi. Biz evine sağlıklı gönderdik" dedi.

İstanbul’da yaşayan 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, yakınları ve arkadaşlarının karşı çıkmasına rağmen 14 Aralık 2023 Avcılar’da özel bir hastanede mide balonu ameliyatı oldu. 78 kiloyla girdiği ameliyattan sonra taburcu edilen Eldenüstün, günlerce kustu. Ağrılara dayanamayınca hastaneye giden Eldenüstün'ün midesinin delindiği tespit edildi. 3 Ocak’ta başka bir hastaneye giderek ikinci ameliyata alındı. 3 gün yoğun bakımda kalan Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı.Süreçte 22 kilo veren Sabiha Eldenüstün ameliyatların ardından 4 ay geçmesine rağmen yemek yiyemediğini iddia etti. Eldenüstün savcılığa ve polise giderek ameliyatı gerçekleştiren M. K.'dan şikayetçi oldu.

"HASTANEYE 1 MİLYON 400 BİN LİRA ÖDEDİM"

Sabiha Eldenüstün, “78 kiloydum, kilomu takıntı yaptım. Mide balonu taktırdım. Aralık ayında karar verdim. Çok doktor da araştırmadım, mide balonu taktırdım eve geldim. Fakat sonradan araştırdığımda mide balonu takılınca tahlillerin yapılması gerekiyormuş. İkinci gittiğim hastanede şahit olduklarım var, serum takılması gerekiyormuş ama bana ne bir tahlil yapıldı ne bir serum takıldı. Ben orada balonu taktırıp eve geldim. Benim sancılarım çoktu, serum bağlattırdım evde, sancım geçti. Bir gece dayanamadım sancıya, hastaneye gittim hastanede doktor yoktu. Ben şu an kusmaktan yoruldum. Banyoya gidip oturmakla geçiyor günüm, 22 kilo verdim ama takıntılığımdan bu hale geldim. Hastaneye 1 milyon 400 bin lira ödedim. Yemek hiç yiyemiyorum. Midem daraldı, midemi açtı doktor. Biraz normale döndük, şu an su içebiliyorum, ayran içebiliyorum" dedi.

"İMDAT ÇAĞRISI ARADIK"

Eldenüstün’ün arkadaşı Özge Erden ise, “Doktorun yanlış iş yaptığı konusunda suç duyurusunda bulunduk. Bunu başka bir doktordan öğrendik. Oraya da gittiğimizde ameliyat oldum. Raporlarım, fotoğraflarım var. Sağlığım gitti, her şeyim gitti. En son halim bu fotoğraftaki halim. Kötüyüm, çok kötü hissediyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum ama toparlayamıyorum. Bu ihmalkarlıklar bizi başka hastaneye yönlendirdi. Artık sağlıklı olmamız için herhangi bir işlem yapılmadığını fark ettik. Başka bir hastaneye gittiğimizde de hastamızın ölüm noktasında olduğunu gördük. Hemen acil ameliyata aldılar, 3 gün yoğun bakımda kaldı. Çıkmasının imkansız olduğunu söylediler. Hastamız yaşayacağı olduğu için yaşadı. Sadece ömrü olduğu için yaşıyor. Ölümcül noktada gittik ikinci hastaneye. İlk hastanede, herhangi bir dahiliye tahlili, ya da daha önce bir ameliyat olup olmadığı sorulmamış. Kendimize ‘imdat çağrısı’ aradık" dedi.

"BİZ EVİNE SAĞLIKLI GÖNDERDİK"

Doktor M. K. ise iddiaları kabul etmedi. M.K. telefon ile yaptığı açıklamada, "Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Taktıktan sonra 1 ay sonra midesi deliniyor. Hastane içerisinde kamera kayıtları var, tespit ettik, kendisi sürekli sigara içiyordu. Balon taktıktan 3-5 gün sonra midesi delinmedi, 1 ay sonra midesi delindi. Biz hastamızın ameliyatını yaptık, hastamızı evine gönderdik. Sonra sigara içmeye devam ediyor, en ufak bir şeyde hastamızın yanında olduk. Biz evine sağlıklı gönderdik" dedi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Ameliyat öncesi fotoğraf

-Ameliyat sonrası fotoğraf

-Yoğunbakım fotoğrafı

-Hastaneden görüntü

-Sabiha Eldenüstün’den detaylar

-Sabiha Eldenüstün ile röportaj

-Arkadaşı ile röportaj

-Genel ve detay görüntüler

============

4- SULTANBEYLİ'DE KAMYONLA OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ 4 YARALI

Murat SOLAK / İSTANBUL, (DHA) - SULTANBEYLİ'de kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Sultanbeyli istikametine giden Nadir Akıntı yönetimindeki 34 UD 1060 kamyon, karşı yönden gelen Tekin Çoban yönetimindeki 34 ADK 469 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Tekin Çoban araç içerisinde sıkışırken, kamyon şoförü ve araçta bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücü Çoban'ı kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Çoban, olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü ve diğer yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle cadde çift yönlü trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek, çevrede inceleme yaptı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Kazaya karışan araçlardan görüntü

-Kaza yerinden görüntü

-Ekiplerin çalışması

-Genel ve detaylar

===========

5- BASIN EKSPRES'TE EMNİYET ŞERİDİNDEKİ ARACA İKİ MOTOSİKLET ÇARPTI: 2 YARALI

- Motosikletlerden biri alev alev yandı

Özgür EREN / İSTANBUL (DHA) - BAHÇELİEVLER Basın Ekspres yolunda emniyet şeridindeki araca çarpan iki motosikletten birisi alev aldı. Kazada 2 kişi yaralanırken motosikletin alev alev yanması cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaza, Basın Ekspres Yolu Havalimanı İstikameti Sefaköy mevkisinde 09.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 55 ALF 756 plakalı hafif ticari aracın lastiği patlayınca sürücü, emniyet şeridinde durdu. Bu sırada 34 HAF 357 ve 34 HOZ 617 plakalı motosiklet sürücüleri arkadan araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletlerin kadın sürücüleri yola savruldu. Motosikletlerden birisi bir anda alev aldı ve yanmaya başladı. Yaralanan kadın sürücü hemen çevredeki vatandaşlar tarafından yanan motosikletten uzaklaştırıldı. Çevredeki vatandaşların yangın tüpleri ile müdahale ettiği yanan motosiklet söndürülürken ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yanmaktan son anda kurtulan yaralı kadını ambulansta ilk tedavisi yapıldı. Yaralanan diğer kadın ise yol kenarında ambulans beklerken arkadaşı teselli edip sakinleştirmeye çalıştı. İki sürücü de ambulanslarla hastaneye götürülürken motosikletin alev alev yanması cep telefonu ile kaydedildi. Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluşurken polis ekiplerinin çalışmalarının ardından kazaya karışan araçlar olay yerinden götürüldü.

Görüntü Dökümü

-----

(Cep Telefonu)

-Motosikletin alev alev yanması

-Kazaya karışan araçlar

(Aktüel)

-Kazaya karışan araçlar

-Yanan motosiklet

-Kazada yaralanan kadın

-Yaralı kadını arkadaşı teselli etmesi ve sakinleştirmesi

-Sağlık ekiplerinden görüntü

-Yaralı kadının ambulansa alınması

-Oluşan trafikten görüntü

-Polis ekiplerinden görüntü

==========

6- POLAT ÇİFTİNE "VERGİ USUL KANUNUNA MUHALEFET"TEN TAHLİYE KARARI

Oğuzhan UYSAL/İSTANBUL, (DHA) - SOSYAL medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 16 tutuklu hakkında "Vergi usul kanununa muhalefet" suçundan tahliye kararı verildi. Ancak 3 ayrı suçtan daha tutuklu bulunan Dilan Polat ve diğer şüpheliler cezaevinden çıkamayacak.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ile futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, geçtiğimiz yıl Kasım ayında tutuklanmıştı. Aynı soruşturma kapsamında toplam 16 kişi tutuklanırken, 10 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 16 tutuklu için aylık tutukluluk incelemesi yapıldı. Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği Engin ve Dilan Polat'ın aralarında bulunduğu 16 sanık 'Vergi usul kanununa muhalefet' suçundan tahliyelerine karar verdi. Sulh Ceza Hakimliği 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerinin aklanması' ve 'Yasa dışı bahis' suçlarından ise şüphelilerin tutukluluklarının devamına karar verdi.

=========

7- BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ TEKNE YANAŞTIRMA CİNAYETİ DAVASI: BABA VE OĞLUNA 25 YIL HAPİS CEZASI

Sevda SARIKAYA /İSTANBUL (DHA)- BÜYÜKÇEKMECE'de 1.5 yıl önce Alper Uygun'u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.

Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Ümit Büyükgöze ve Doğukan Büyükgöze getirilirken şikayetçiler Burçin ve Hakan Uygun ile taraf avukatları salonda hazır bulundu. Şikayetçilerin avukatı Özge İrem Aksu, Doğukan ve Ümit Büyükgöze hakkında herhangibir indirim hükmü uygulanmaksızın 'Kasten öldürme' ve 'Ruhsatsız silah taşıma' suçlarından cezalandırılmalarına karar verilmesini talep etti.

"İSTESEYDİM DİĞER ŞAHISLARA DA ATEŞ EDERDİM"

Karar duruşmasında savunma yapan sanık Ümit Büyükgöze, "Yaşanan olaydan dolayı üzgün ve pişmanım, oğlum Doğukan'ın herhangibir suç teşkil eden eylemi yoktur. Benim de kimseyi öldürme ve yaralama gibi bir kastım yoktur. Boğuşma sırasında maktulün müdahalesi ve Alpaslan Uygun'un kolumu ısırması neticesiyle silah patlamıştır. Silahımda patlayan fişek dışında fişekler de vardı isteseydim diğer şahıslara da ateş edebilirdim, ancak böyle bir kastım olmadığı için bu şekilde davranmadım. Bir baba olarak çocuğumu korumaya çalıştım. Öncelikle oğlumun daha sonra şahsımın beraatine ve tahliyesine karar verilmesini talep ederim" dedi.

"ELİME SOPA ALDIM ANCAK O SOPAYLA KİMSEYE VURMADIM"

Doğukan Büyükgöze ise, "Karşı taraf bize saldırmıştır. Babamın onları sakinleştirme çabası sonuçsuz kalmıştır. Ben elime sopa aldım ancak o sopayla kimseye vurmadım. Alpaslan Uygun elimden sopayı alarak bana vurdu, ben maktule vurmadım. Babama yönelik fiilleri nedeniyle onları ayırmaya çalıştım. Maktulü çektim ancak kilosu nedeniyle ayırıp kaldırmayı başaramadım. Alper'i çekmeye çalıştım. Yarı beline kadar aracın içerisinde olan bir kişiye, aracın tavanı da olduğu düşünüldüğünde sopayla vurabilmem olanaklı değildir. Herhangi bir suçum yoktur, 20 aydan beri tutukluyum. Üniversite mezunuyum, işimden oldum, evlenecektim bu da olmadı. Mağdurum, tahliyeme ve beraatime karar verilmesini talep ederim" şeklinde konuştu.

BABA VE OĞLUNA İNDİRİM UYGULANARAK 25'ER YIL HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, Ümit Büyükgöze ile Doğukan Büyükgöze'nin 'Kasten öldürme' suçundan cezalarında indirim uygulayarak ayrı ayrı 25 yıl hapislerine hükmetti. Ümit Büyükgöze ayrıca 'Ruhsatsız silah taşıma' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.

İDDİANAMEDEN

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede tutuklu müşteki şüpheli Ümit Büyükgöze'nin Alper Uygun'u ruhsatsız tabancasıyla ilk önce elinden sonrasında göğüs bölgesinden vurduğu, bu yaralanma neticesinde Uygun'un öldüğü belirtildi. Müşteki şüpheli Doğukan Büyükgöze'nin ise maktulün kafasına sopayla da vurduğu babası Ümit Büyükgöze'nin kasten öldürme eylemine iştirak ettiği kaydedildi. Ayrıca Doğukan Büyükgöze'nin olay yerinde bulunan Alpaslan Uygun'a sopayla vurarak parmağını kırdığı da belirtildi. Müşteki şüpheli Alpaslan Uygun, şüpheliler Oğuzhan Mahmut Sarıtaş ve Ömer Topal'ın da Ümit ve Doğukan Büyükgöze'yi darbettikleri, bu eylemler neticesinde basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir şekilde yaralandıkları anlatıldı. İddianamede Doğukan Büyükgöze'nin 'Kasten öldürmeye yardım etme' suçundan müebbet hapsi ve 'Neticesi bakımından ağırlaşmış silahla kasten yaralama' suçundan 2 yıl 3 aydan 6 yıl 9 aya kadar hapsi istendi. Ümit Büyükgöze'nin ise 'Kasten öldürme' suçundan müebbet hapsi ve 'Ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi talep edildi. Alpaslan Uygun, Oğuzhan Mahmut Sarıtaş ve Ömer Topal'ın da 'Silahla kasten yaralama suçundan' ayrı ayrı 6 aydan 1.5 yıla kadar hapisleri istendi.

Görüntü Dökümü

-----

ARŞİV

=========

8- GAZİOSMANPAŞA'DA ASKER EĞLENCESİNDE KAVGA

Emin YEŞİL / İSTANBUL, (DHA) GAZİOSMANPAŞA'da asker eğlencesi sırasında kavga çıktı. Taraflardan biri, üzerindeki silahı çıkararak havaya rastgele ateş etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Askere giden bir kişi için arkadaşları eğlence düzenledi. Eğlence sırasında davetliler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma çevredekilerin araya girmesiyle sona erdi. Eğlence devam ederken taraflar arasındaki kavga yeniden başladı. Kavga sırasında 1 kişi, üzerindeki silahı çıkararak havaya rastgele ateş etti. Çevredekiler büyük panik yaşarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Görüntü Dökümü

-----

(Cep telefonu görüntüsü)

- Kavganın aşandığı sokak

- Yaşanan arbede

- Polis ekiplerinden görüntü

=========

9- (ÖZEL) ESENYURT'TA YOLDA BULDUĞU 2 BİN 50 EURO'YU SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Vehbi DEMİR - Özcan KILIÇ / İSTANBUL, (DHA) - ESENYURT'ta ATM'den para çeken Mehmet Öner, paraları koyduğu sırada cüzdanındaki 2 bin 50 Euro'yu düşürdü ardından da ATM önünden ayrıldı. O sırada caddeden geçen Vahap Balcı, yerdeki paraları alarak polis merkezine gitti. 2 bin 50 Euro'yu, sahibi Mehmet Öner'e teslim eden Vahap Balcı, "Parayı kendisine teslim ettim, 2 bin 50 Euro. Üzüldüğünü gördüm iyi ki de ben bulmuşum ve getirdim teslim ettim." dedi. Mehmet Öner ise, "Allah ondan razı olsun. Allah milletimizden razı olsun. Böyle de insanlar varmış. Hep öyle olalım." diye konuştu.

Emekli TIR şoförü 68 yaşındaki Mehmet Öner, saat 09.00 sıralarında Esenyurt'ta Mevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi'ndeki ATM'den para çekti. Öner, çektiği bin lirayı cüzdanına koyduğu sırada cüzdanındaki 2 bin 50 Euro'yu düşürdü ardından da ATM'nin önünden ayrıldı. Öner bir süre sonra cüzdanındaki 2 bin 50 Euro'yu bulamayınca polis merkezine gitti. Aradan 2 saat geçtikten sonra aynı caddeyi kullanarak spora giden 66 yaşındaki Vahap Balcı ATM'nin önünde yerde bir miktar para olduğunu gördü. İlk önce paraların sahte olduğunu düşünen Balcı, incelediğinde paraların gerçek olduğunu fark etti. Balcı, parayı sahibine ulaştırmak için polis merkezine gitti. Ekiplerin kendisini aramasının ardından polis merkezine giden Mehmet Öner, parasını Vahap Balcı'dan teslim aldı.

"HÜZÜNLÜYDÜM AMA ŞİMDİ SEVİNÇLİYİM"

Parasının bulunduğuna sevinen Mehmet Öner, "Para vardı üzerimde, ATM’den para bozarken döviz olan kısmını oraya düşürmüşüm. Fark ettim kaybettiğimi, hemen karakola geldim tutanak tutturdum. Aradan bir saat geçti bana telefon geldi 'Paranız bulundu' diye. Getirdi parayı teslim etti, hüzünlüydüm ama şimdi sevinçliyim. Helal paraydı. Allah ondan razı olsun. Allah milletimizden razı olsun. Böyle de insanlar varmış. Hep öyle olalım. 2 bin 50 Euro, aşağı yukarı 73 bin liraya tekabül ediyor." şeklinde konuştu.

"İYİ Kİ DE BEN BULMUŞUM"

Parayı sahibine teslim eden Vahap Balcı ise, "Sabah ormana spora giderken ankesörlerin önünde dağınık halde para gördüm. Baktım, sahte zannettim önce, gerçek para Euro. Sağıma soluma baktım oralarda kimse yoktu. Ben de bu parayı 'Karakola teslim ederim' diye cebime koydum, sporuma devam ettim. Spor dönüşü karakola gittim, 'Para buldum teslim etmek istiyorum' dedim. O arada baktım bir hareketlilik var seviniyorlar. Az önce parayı kaybeden buradaydı dediler. Çağırdılar, arkadaş geldi. Parayı kendisine teslim ettim, 2 bin 50 Euro. Üzüldüğünü gördüm iyi ki de ben bulmuşum ve getirdim teslim ettim" dedi.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

(Aktüel)

- Paranın teslim edilmesi

- Mehmet Öner ve Vahap Balcı'nın polis merkezinden çıkışı

- Paranın düştüğü ATM'den görüntü

- Mağdur Mehmet Öner ile röportaj

- Parayı bulan Vahap Balcı ile röportaj

- Genel ve detay görüntüler

=======

10- ATAŞEHİR'DE MOTOSİKLETLE ELEKTRİKLİ BİSİKLET TAŞIDI

Murat KORKMAZ / İSTANBUL, (DHA) ATAŞEHİR'de motosikletiyle elektrikli bisiklet taşıyan sürücü cep telefonu kamerasına yansıdı. Elektrikli bisikletin düşmemesi için koli bandı kullanan sürücü uzun süre trafikte ilerledi.

Olay, Ataşehir'de meydana geldi. 34 VE 8497 plakalı motosiklet sürücüsü, motosikletin arkasında elektrikli bisiklet taşıdı. Elektrikli bisikleti koli bandı kullanarak sabitlemeye çalışan sürücü uzun süre bu şekilde trafikte ilerledi. O anlar trafikteki başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde sürücünün elektrikli bisikleti motosikletin arkasına bağlayarak yolda ilerlediği anlar görülüyor.

Görüntü Dökümü

-----

(Cep telefonu görüntüsü)

-Motosikletlinin yolda ilerlemesi

-Genel ve detay görüntüler

======

11 - FATİH'TE "MOMO" YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Oğuzhan CİN - Utku SÖNMEZ / İSTANBUL,(DHA) - FATİH'te geçtiğimiz gün ortalığı karıştıran maymun Momo yine ortaya çıktı. Sahibinden kaçan Momo, binalara tırmanarak vatandaşları peşinden koşturdu.

Fatih Balat'ta sahibinin dışarıya çıkardığı Momo adlı maymun yine kaçtı. Sokaklarda koşturan Momo binalara da tırmandı. Binaların pencerenin önüne kadar çıkan Momo özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Momo gider borusundan bir binanın 3'üncü katına kadar ulaştı. Bir süre sonra Momo yakalandı. Maymun Momo sahibi tarafından götürüldü.

Mahalle sakini Taner Çeltik, "Balat civarlarında geziyor kendisi, arada park taraflarına gidiyor. Arada kaçıyor, Mahallede herkes besliyor onu, o da her şeyi yiyor. Yemek seçmiyor" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Maymunun kaçışı

-Binalara tırmanması

-Yakalanması

-Mahalle sakinleri ile röp

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber