Geri Dön
İstanbul İstanbul-İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız esnafları ziyaret etti

İstanbul-İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız esnafları ziyaret etti

İstanbul-İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız esnafları ziyaret etti

İstanbul-İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız esnafları ziyaret etti

İSTANBUL, (DHA)- İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyip kazanması durumunda yapacağı projelerini anlatan Yıldız, "Esenyurt'ta yabancı madde satanları, yabancıları ve ne kadar kontrolsüz denetimsiz göçmen varsa yüzde 75'ini göndereceğim. Esenyurt'a 5 yıl yazık olmasın diye aday olduk, Esenyurtlular da inandı. Sessiz bir çığlıkla geliyoruz" dedi.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Halil Fahri Orman Caddesi, Evren Mahallesi ve Osmangazi Mahallesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Yıldız daha sonra İnebolular Derneğini ziyaret etti.

“EN ÖNEMSEDİĞİMİZ ŞEY GENÇLER VE ONLARIN PROBLEMLERİ"

Ziyaretleri sırasında konuşan Muharrem Yıldız, “Artık son günlerdeyiz. Herkesin elini sıkmak istiyorum, bu çok önemli. Çünkü o sıcaklığı hissedeceksiniz ve gözlerine bakacaksınız. Esenyurt'ta artık herkes bizi tanımış, Esenyurt'ta olmamızdan dolayı tanımayanlar da birbirine 'bu bizim çocuğumuz' diye anlatmış. Az önce de çocuklarla sohbet ettik. Esenyurt'ta en önemsediğimiz şey gençler ve onların problemleriydi. Çocuklara sordum, en düşük sınıf sayısı 45 en fazla ise 60. Acilen her mahalleye okul yapmak zorundayız. Bunu mutlaka yapacağız, Esenyurt'ta eğitimi rahatlatmamız gerekiyor. Esenyurt'ta nüfusumuz çok fazla. Burada hastane problemimiz var, ilk önce çözmemiz gerekenler arasında da bu var. Diğer taraftan Esenyurt'ta insanlar sokakta güvende değil. Aile diyor ki 'ben işimi gücümü bırakmışım, çocuğumun peşinde dedektif gibi dolaşıyorum.' Yabancı maddelerle tanışan bir sürü akraba ve komşuları var. Tanıştıktan sonra tedavi ettirecek kimseleri de bulamamışlar. Nereye gitmişlerse çare bulamamışlar. Esenyurt'taki bu gençleri tedavi etmek için rehabilitasyon merkezi kurmak istiyoruz. Sadece bu değil Esenyurt'un iki merkezine spor kompleksi ve gençlik merkezi kuracağız. Gençlerimiz için sporun, sanatın, sinema salonlarının, kütüphanelerin ve tiyatroların olduğu alanlar oluşturmak istiyoruz ki burada sosyalleşsinler ve hiç olmazsa sokakta bu yabancı maddelerden uzak dursunlar" dedi.

“ESENYURTLULAR BİZE İNANIYOR VE GÜVENİYOR"

Projeleri hakkında da bilgi veren Yıldız, "Her mahalleye kapalı semt pazarları, yaşlılarla alakalı merkez yapacağız diyoruz mutlu oluyorlar. Esenyurt'ta yabancı madde satanları, yabancıları ve ne kadar kontrolsüz denetimsiz göçmen varsa yüzde 75'ini göndereceğim diye şerefim üzerine söz veriyorum. Esenyurtlular bize inanıyor ve güveniyor. Bir de en genç adayız, Esenyurt'un içinden yetişmiş orijinal adayız. Evimiz olan Esenyurt'u size teslim etmek istemiyoruz çünkü niyetiniz kötü. Kendilerine üs yapmak isteyen ve beceriksizce hizmet etmek için aday olanlar var. Esenyurt'a 5 yıl yazık olmasın diye aday olduk, Esenyurtlular da inandı. Sessiz bir çığlıkla geliyoruz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-Esnaf ziyaretinden detay

-Muharrem Yıldız ile röp.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber