Geri Dön
Kadıköy İstanbul- Kadıköy'de toplanan 50 motosikletli 19 Mayıs'ı kutlamak için yola çıktı

İstanbul- Kadıköy'de toplanan 50 motosikletli 19 Mayıs'ı kutlamak için yola çıktı

İstanbul- Kadıköy'de toplanan 50 motosikletli 19 Mayıs'ı kutlamak için yola çıktı

İstanbul- Kadıköy'de toplanan 50 motosikletli 19 Mayıs'ı kutlamak için yola çıktı

Gamze Eğri-Murat SOLAK/ İSTANBUL, (DHA) KADIKÖY'de toplanan 50 motosikletli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için konvoy halinde Bursa'ya doğru yola çıktı.

Sabah saatlerinde Kadıköy Kozyatağı'nda toplanan 50 motosikletli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak üzere konvoy oluşturdu. Motosikletlerini Türk bayrakları ve balonlarla süsleyen sürücüler, Bursa'ya doğru yola çıktı. Eskihisar'dan feribotla Yalova, Çınarcık, Armutlu, Kurşunlu, Gemlik ve Orhangazi güzergahını kullanacak motosikletliler, akşam saatlerinde İstanbul'a dönerek yolculuklarını tamamlayacak.

"300 KİLOMETRELİK BİR PARKUR"

Grup adına konuşan Kemal Arıkan, "Bugün geleneksel sürüşümüz var. Yalova, Çınarcık, Armutlu, Gemlik'ten dönüp geri geleceğiz. Ve 19 Mayıs'ı da kutlamış olacağız hep birlikte. Her sene yaptığımız bir sürüş ama bu sene 19 Mayıs'a denk getirdik günün anlam ve önemi için. Tahminen 22.00-22.30 gibi İstanbul'da oluruz. 300 kilometrelik bir parkur. 50 motor katıldı. Daha da yoldan katılacaklar var. "dedi.

"BAYRAM COŞKUSU YAŞIYORUZ"

Etkinliğe katılan Sibel Bilir, "Atatürk 'Bütün ümidim gençliktedir.' demiş. Biz de elimizden geldiğinde yaşımız çok genç olmasa da genç diyelim elimizden geldiğince Atatürk'ün emanetini böyle coşkuyla kutlayarak ve daha önemlisi çalışarak, üreterek gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Güzel bir grubumuz var, toplanıyoruz. Bu tür etkinliklerde hep beraber turlar düzenliyoruz. Bayram coşkusu yaşıyoruz. Güzel bir şey. Cumhuriyetin verdiği imkanlarla bir kadın olarak bu ülkede yaşamak. Keyifli oluyor, bu tür etkinliklerle daha da pekişiyor. Coşkumuz, mutluluğumuz artıyor. " diye konuştu.

Görüntü dökümü:

---- ---- ---- -- ----

-Bekleyen motosikletliler

-Süslenen motosikletlerden görüntü

-Motosikletliler ile röp

-Motosikletlilerin yola çıkması

-Yolda ilerlemeleri

-Genel ve detay

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber