Geri Dön
İstanbul LG, yeni ürünlerini Abu Dabi’de sergiledi

LG, yeni ürünlerini Abu Dabi’de sergiledi

LG, yeni ürünlerini Abu Dabi’de sergiledi

LG, yeni ürünlerini Abu Dabi’de sergiledi

İSTANBUL, (DHA) - LG Electronics (LG), LG Showcase MEA 2024 etkinliğini Abu Dabi’de gerçekleştirdi. ‘Birlikte Yeniden Keşfetmek’ ana temasıyla düzenlenen etkinlik, en son yeniliklerin sergilenmesine ve paydaşlarıyla ilişkilerin genişletilmesine odaklandı. 500'ün üzerinde konuğu ağırlayan etkinlik, en yeni ürünlerin uygulamalı şekilde deneyimlenmesine de imkan tanıdı. Etkinlik boyunca dikkat çeken en son model LG ev eğlence ürünleri arasında televizyonlar, ses ve oyun ürünleri yer aldı.

Etkinlik hakkında yorum yapan LG Ortadoğu ve Afrika CEO’su Il Hwan Lee, “Her ürünü müşterilerimizin günlük yaşamlarını iyileştirme hedefiyle tasarlıyoruz. LG Showcase MEA 2024 etkinlimizi de bu bağlılığın bir kanıtı olarak görüyor, amiral gemisi ürünlerimizi sergilemekten gurur duyuyoruz. Bu ürünlerin her biri, kullanıcıların eğlence deneyimini ve evlerinin iç mekanını bir üst seviyeye çıkartma ve daha iyi bir yaşam yaratma hedefimizle uyumlu olarak, tüketicilerin gereksinimleri göz önünde bulundurularak pratik yeniliklerle tasarlandı" dedi.

OLED TEKNOLOJİSİNDEKİ SON YENİLİKLER TANITILDI

Etkinlikte LG, OLED teknolojisindeki son yeniliklerini de tanıttı. 4K video ve sesin kablosuz olarak 120 Hz'de aktarılmasını sağlayan Zero Connect teknolojisine sahip dünyanın ilk kablosuz tüketici TV'si olan amiral gemisi 97 inç LG SIGNATURE OLED M de bu yenilikler arasında yer aldı. Bu ikonik özellik, kablo kabusunu ortadan kaldırıyor ve tüm cihazların Zero Connect Box'a bağlanıp TV'den uzağa yerleştirilmesiyle kablo karmaşasından uzak, düzenli bir görüntü sağlıyor.

Etkinlikte ayrıca, kullanıcıların hareket halindeyken kolayca yanlarında taşıyabilmelerine olanak tanıyan, taşıma çantası tasarımına sahip, LG'nin yenilikçi 27 inç FHD akıllı ekranı StanbyME Go da yer alıyor. Üç saate kadar ekran süresine sahip dahili piliyle mobilite sağlayan ürün, basit bir dokunuşla etkinleştirilebilen kablosuz yansıtma ve NFC gibi çeşitli bağlantı seçenekleriyle birlikte geliyor. Ekranın kendisi de dönerek kullanıcılara dikey veya yatay yönlendirme seçeneği sunuyor. Yayın seçeneklerinin yanı sıra ekran, döner tabla kaplamasıyla müzik dinlemek veya önceden yüklenmiş satranç oyunuyla satranç oynamak için de ideal. Kullanıcılar ayrıca uzaktan bile ses kontrolü aracılığıyla üniteyi kontrol edebiliyorlar. StanByME Go'nun benzersiz tasarımı, ekranı darbelerden, sıcaklık dalgalanmalarından, düşük basınçtan, tozdan, tuzlu sisten ve titreşimlerden koruyarak gelişmiş dayanıklılık vaat ediyor.

Etkinlik sırasında LG, oyun, müzik ve ev ofis gibi kategoriler için tamamen yenilenmiş bir ana ekranı masaya getiren en yeni LG webOS'u da sergiledi. Şu anda 10. yılını kutlayan akıllı işletim sistemi, yerel ortaklar da dahil olmak üzere 300 TV markasını ve 3.500 içerik ortağını kapsayacak şekilde genişledi ve MEA bölgesinde aktif kullanıcı büyümesinde 20 kat artış kaydetti.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber