Geri Dön
Sancaktepe İstanbul - Sancaktepe'de İETT otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

İstanbul - Sancaktepe'de İETT otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

İstanbul - Sancaktepe'de İETT otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

İstanbul - Sancaktepe'de İETT otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, (DHA) Sancaktepe'de sürücüsünün kontrolsüz şekilde caddeye girdiği cipten kaçmaya çalışan otomobil, karşı şeritten gelen İETT otobüsü ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza saat 13.00 sıralarında Eyüp Sultan Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde meydana geldi. Yiğit Çevik yönetimindeki 41 AGF 505 plakalı otomobil caddede ilerlediği sırada bir cip sürücüsü de ara sokaktan caddeye girmeye çalıştı. Cipi gören otomobil sürücüsü, kaçmaya çalışırken karşı şeride geçti. Otomobil, karşı yönden gelen Menderes Karataş yönetimindeki içinde yaklaşık 15 yolcu bulunan İETT otobüsüyle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Yiğit Çevik hafif şekilde yaralanırken, 2 kişi araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralı 2 yolcuya ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

KAZA KAMERADA

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, cipin ara sokaktan caddeye girmeye çalıştığı, caddede ilerleyen otomobil sürücüsünün cipe çarpmamak için karşı şeride geçtiği, bu sırada karşı yönden gelen İETT otobüsünün otomobile çarptığı ve cip sürücüsünün birkaç saniye bekledikten sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

"2 KİŞİ YARALI"

Kaza yapan otomobil sürücüsü Yiğit Çevik, "Buradan aradan çıktı. Ben caddeden geliyordum. Önüme atladı sağına soluna bakmadan. Ben de ona vurmamak için karşı şeride geçtim. Kaçtı sonra. 2 kişi yaralı burada. Onların vebaline girdi." dedi.

"HIZ LİMİTİNE UYULMUYOR"

Cadde üzerinde esnaflık yapan bir kişi ise, "Hız limitine uyulmuyor. Normalde buranın hız limiti 20-30. Ama 60-70 ile gidiyor arkadaşlar. O yüzden caddede gidenler sokaktan çıkanları görmüyor. Burada genelde çok kaza oluyor." diye konuştu.

Güvenlik kamerası görüntü dökümü

---- ---- ---- -- --- -- --- ---

-Cipin sokaktan çıkması

-Otomobilin ilerlemesi

-Otomobilin kaçması

-Otomobilin İETT ile çarpışması

-Cip sürücüsünün olay yerinden ayrılması

-Kaza yapan otomobil

-Kaza yapan İETT

-Olay yerindeki polis ekipleri

-Sağlık ekiplerinden görüntü

-Otomobil sürücüsünün konuşması

-Esnaflarla röp

-Otomobil sürücüsü ile röp

-Otomobilin çekilmesi

-İETT içindeki yolcular ile röp

-Genel ve detay

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber