Geri Dön
İstanbul SEDA öğrencileri liseleri geziyor

SEDA öğrencileri liseleri geziyor

SEDA öğrencileri liseleri geziyor

SEDA öğrencileri liseleri geziyor

İSTANBUL, (DHA)- Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), LGS’ye hazırlanan öğrencilerini motive etmek için lise tanıtım gezileri düzenliyor. Bu sayede 8. Sınıf öğrencileri İstanbul’un en önemli liselerini görme fırsatı buluyor.

Öğrencileri lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz olarak hazırlayan Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), İstanbul’un en başarılı liselerine gezi programları düzenleniyor

8. sınıf öğrencilerine Galatasaray, Kabataş, Vefa ve Şehremini Lisesi, Beşiktaş Anadolu Lisesi, Çapa Fen Lisesi, Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Suat Terimer Anadolu Lisesi, Hüseyin Bürge Havaalanı Meslek Lisesi gezdiriliyor.

“HEDEFLERİNE ULAŞMAK İÇİN GEZİ PROGRAMI ÇOK ÖNEMLİ”

Düzenlenen lise gezileri sayesinde öğrencilerin hayallerindeki liseleri yakından görme fırsatı bulduğunu ve ders çalışmak için de motive olduğunu söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademimiz verdiği eğitimle dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor. Öğrencileri sınava hazırlamak kadar önemli bir şey varsa o da onların motive olmasını sağlamak. Düzenlediğimiz gezi programlarımızla gençlerimizin hedeflerini belirlemesinde ve hedefine ulaşmak için daha çok çabalamasına yardımcı oluyoruz. Her şey gençlerimiz için” dedi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber