Geri Dön
Şişli İstanbul - Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 19 Mayıs coşkusu

İstanbul - Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 19 Mayıs coşkusu

İstanbul - Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 19 Mayıs coşkusu

İstanbul - Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 19 Mayıs coşkusu

Faruk SAVAŞ - Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL, (DHA) 19 MAYIS Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda kutlama programı düzenlendi. Barkovizyon gösterimiyle başlayan programda İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay bir konuşma yaptı.Özbay konuşmasında, "Siz gençler sayesinde Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır. Biz bir söz verdik; geleceğin olimpiyat şampiyonlarını, Dünya ve Avrupa şampiyonlarını yetiştirmek istiyoruz " dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kutlama programı düzenlendi. Programa, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri'nin yanı sıra çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katıldı. Program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajının okunmasıyla başladı. Ardından İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay bir konuşma yaptı. Özbay konuşmasında, "Türkiye Yüzyılında ve gelecek nice yüzyıllarda ilimle, irfanla, sanatla ve sporla yetiştireceğimiz siz gençler sayesinde Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır. Biz bir söz verdik; geleceğin olimpiyat şampiyonlarını, Dünya ve Avrupa şampiyonlarını yetiştirmek istiyoruz. Aynı zamanda biz geleceğin sporcu avukatlarını, sporcu doktorlarını, sporcu mühendislerini, sporcu öğretmenlerini yetiştirmek istiyoruz. Bu minvalde, kendi ayakları üzerinde dimdik duran, her türlü problemle baş etmesini bilen, her türlü engeli kararlılıkla aşan, sevgiyi, saygıyı ve dürüstlüğü yüreklerinde çoğaltan bir nesil yetiştirmek istiyoruz" diye konuştu.

GENÇLERDEN SPOR VE DANS GÖSTERİSİ

Konuşmanın ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırlanan barkovizyon gösterisi izleyenlere sunuldu. Gençlik Merkezleri tarafından sergilenen "Kahramanlar Destanı" adlı müzikli gösteri büyük alkış aldı. İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında başarı kazanan öğrencilerin ödülleri İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından verildi. Kutlama programı, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının eskrim, karate, boks, badmington sporlarındaki hünerlerini sergilemeleri ve dans gösterileriyle sona erdi.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Salondan ve katılımcılardan görüntüler

-İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ın konuşması

-Öğrencilerin sunum ve oyunları

-Barkovizyon gösterisinden bir kesit

-Başarılı öğrencilerin ödüllerinin verilmesi

-Spor ve dans gösterisinden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber