Geri Dön
Balçova Balçovalı Gaziler 'Atatürk' filmini izledi

Balçovalı Gaziler 'Atatürk' filmini izledi

Balçovalı Gaziler 'Atatürk' filmini izledi

Balçovalı Gaziler 'Atatürk' filmini izledi

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Balçova ilçesinde, Gaziler ve Olgun Gençlik Merkezi Üyeleri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında sinemada 'Atatürk' filmini izledi. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya'nın da eşlik ettiği Balçovalılar, filmi izlerken duygulu anlar yaşadı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü nedeniyle tüm yurtta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgi seli sokaklara taştı. Balçova Belediyesi de ilçede yaşayan Gazileri ve Olgun Gençlik Merkezi üyesi 65 yaş üstü vatandaşları sinemalarda gösterime giren 'Atatürk' filmini izlemeye götürdü. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya'nın da vatandaşlarla birlikte izlediği filmde duygulu anlar yaşandı.
Gazi Mustafa Atatürk'ü herkesin çok daha iyi tanıması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, "10 Kasım olması nedeniyle büyüklerimiz için böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Atatürk'ün manevi hatırası bile bizlere çok büyük bir huzur veriyor. Önümüzdeki hafta ara tatilde de ortaokul öğrencilerimizi 'Atatürk' filmini izlemeye getireceğiz" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber