Geri Dön
Bergama Ayaskent Mahallesi Çok Amaçlı Salona kavuştu

Ayaskent Mahallesi Çok Amaçlı Salona kavuştu

Ayaskent Mahallesi Çok Amaçlı Salona kavuştu

Ayaskent Mahallesi Çok Amaçlı Salona kavuştu

BERGAMA (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Bergama ilçesi Ayaskent Mahallesi'nde, düğün, nişan, sünnet, toplantı gibi çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere Cumhuriyet'in 100. yılında belediye tarafından yaptırılan çok amaçlı salon törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, " Ayaskent Çok Amaçlı Salonu'muzu Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bugünlerde açmaktan mutluyuz, gururluyuz, onurluyuz" dedi.

Bergama'nın Ayaskent Mahallesi'nde düğün, nişan, sünnet, toplantı gibi çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere belediye tarafından yaptırılan çok amaçlı salon inşaatı tamamlanarak, hizmete açıldı.  Ayaskent Çok Amaçlı Salonu'nun açılışına Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Ayaskent Mahallesi Muhtarı Barış Güngör ve mahalleli katıldı. Törende konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünü yaşıyoruz. Cumhuriyetin kuruluşunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bizler Bergama için yaklaşık 4,5 yıldır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bergama için önemli olan hizmetleri kentimize kazandırdık. Bugün onlardan bir tanesi olan Bergama Belediyesi Ayaskent Çok Amaçlı Salonu'muzu Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bugünlerde sizlerle beraber açmaktan mutluyuz, gururluyuz, onurluyuz.
Buna benzer birçok eseri de Bergama'mıza kazandırdık. Tarihin her döneminde çok büyük bir öneme sahip olan Bergama son yıllarda maalesef geri kalmıştı. Geldiğimiz günden itibaren şehrimizin doğal gaz sorunundan sağlık ve spor tesislerine, sosyal tesislerine çok büyük bir yatırım yaptık. İçinde bulunduğumuz tesis Ayaskent çok Amaçlı Salonu'na Bergama merkez mahallelerde oturan vatandaşlarımızdan da çevre mahallelerde oturan vatandaşlarımızda buraya talep oluşuyor. Merkez mahallelerimiz dışında 119 kırsal mahallemiz bulunuyor. 2023 yılı içerisinde her mahallemize ulaşmaya çalıştık. Ayaskent Çok Amaçlı Salonu'muzun tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

'UZAĞA GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAĞIZ'
Ayaskent Mahalle Muhtarı Barış Güngör, "Bergama Belediye Başkanımızdan göreve geldiğimizde 3 talebimiz olmuştu. Bozuk yollarımızın düzeltilmesi, gençlerimiz için halı saha ve düğün salonu yapımı. Başkanımız önce yollarımızı düzeltti, ardından halı sahamızı yaptırdı. Bugün de düğünlerimizin de yapılabileceği salonumuzu açtık. Artık düğün, nişan ve sünnet merasimleri için merkeze gitmek zorunda kalmayacak kendi mahallemizde kutlayacağız. Daha şimdiden yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Kendi mahallemiz dışında etrafımızdaki mahallelerden de yoğun talep alıyoruz" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber