Geri Dön
Bergama Bergama'da çöp konteynerleri yıkanıp, dezenfekte ediliyor

Bergama'da çöp konteynerleri yıkanıp, dezenfekte ediliyor

Bergama'da çöp konteynerleri yıkanıp, dezenfekte ediliyor

Bergama'da çöp konteynerleri yıkanıp, dezenfekte ediliyor

BERGAMA (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Bergama ilçesinde, çöp konteynerleri belediye ekipleri tarafından yıkanarak, dezenfekte ediliyor.

Bergama'da zamanla kirlenip kötü koku ve görüntü kirliliğine neden olan çöp konteynerleri ilaçlı suyla temizlenmeye başladı. Mahalle mahalle gezen belediye ekipleri önce çöp konteynerlerini tazyikli suyla yıkayıp, ardından da dezenfekte ediyor. Yapılan temizlik çalışmasıyla ilgili bilgi veren Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, ilçede bulunan çöp konteynerlerini düzenli olarak temizlediklerini söyledi. Başkan Koştu, "Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, konteyner yıkama ve dezenfekte ekiplerimizle ilçe genelindeki tüm konteynerlerimizi düzenli biçimde yıkayıp dezenfekte ediyorlar. Yıl boyunca hijyenik bir ortam sağlamak için çöp konteynerlerimizi belirli periyotlarla yıkayıp dezenfekte ediyoruz. Bergama, 137 mahalle 1722 kilometrekare alanıyla İzmir'in en büyük ilçesi, bu kadar büyük alanda hizmetlerimizle vatandaşlarımızın her zaman yanında olmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Eskiyen, arızalanan konteynerlerin bakımını yapıp, gerektiğinde yenisiyle değiştirerek kullanıma hazır hale getirdiklerini de belirten Başkan Koştu, "Her zaman ilçemizin hijyenine önem veriyor, vatandaşlarımızla birlikte daha temiz bir Bergama'da yaşamak için çalışıyoruz" diye konuştu.(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber