Geri Dön
Çeşme SwissOtel Resort & Spa Çeşme'de dopdolu yılbaşı programı (2)-Yeniden

SwissOtel Resort & Spa Çeşme'de dopdolu yılbaşı programı (2)-Yeniden

SwissOtel Resort & Spa Çeşme'de dopdolu yılbaşı programı (2)-Yeniden

SwissOtel Resort & Spa Çeşme'de dopdolu yılbaşı programı (2)-Yeniden

YENİDEN

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Çeşme ilçesi Ilıca Koyu'ndaki SwissOtel Resort & Spa, 2024'ü karşılamak için müzik, lezzet ve eğlencenin doruğa ulaşacağı bir yılbaşı programı hazırladı. 29 Aralık'ta başlayacak yılbaşı programının yeni yılın ilk günü verilecek brunchla sona ereceği bildirildi.

Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik bölgelerinde binden fazla tesisi bulunan öncü konaklama grubu Accor'un premium segment markası SwissOtel, Ilıca Koyu'nda konumlanan SwissOtel Resort & Spa Çeşme, yeni yıl programı ile yılbaşı gecesine damga vurmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin gözde turizm destinasyonlarından biri olan Çeşme Ilıca'nın en yeni oteli SwissOtel Resort & Spa, 2024'ü karşılamak için müzik, lezzet ve eğlencenin doruğa ulaşacağı bir yılbaşı programı hazırladı. 18'i suit 248 odalı otelde, yılbaşı etkinliklerinin ilk günü, 29 Aralık akşamı saat 21:30'da başlayacak. Tai Tayfun, DJ performansı sunacak. 30 Aralık akşamı 20:30'da Şampiyonlar Fasıl grubu eşliğinde Türk müziğinin eşsiz melodileriyle Türk gecesi keyfi yaşanacak. Yılbaşı programının en özel gecesi olan 31 Aralık'ta ise saat 19:30'da Cumhuriyet fuaye alanında düzenlenecek olan karşılama kokteyli ve çello dinletisiyle başlayacak. 20:30'da başlayacak olan DJ performansı ile ritim artacak. Saat 21:30'deki Aybüke Albere'nin gala yemeğiyle devam edecek gecede yeni yılın ilk saatlerinde DJ performansıyla eğlence zirveye ulaşacak. Yeni yılın ilk günü olan 01 Ocak sabahı ise 12:00 - 15:00 saatleri arasında, zengin bir brunch menüsü ile karşılanacak.

ÇOCUKLAR İÇİNDE EĞLENCELİ AKTİVİTELER OLACAK

Ebeveynler yeni yıla girmenin coşkusunu yaşarken, Funny Fox Kids Club da küçük misafirler için eğlenceli aktiviteler sunacak, çocukların uzman eğitmenler eşliğinde keyifli zaman geçirmesi sağlanacak. Funny Fox Kids Club'ın 29-31 Aralık tarihleri arasında 12.00 - 02.00 saatleri arasında, 01 Ocak'ta ise 11.00 -18.00 arasında hizmet vereceği belirtildi.

Yılbaşı gala yemeği için masa oturma düzeninin, rezervasyon tarih sırasına göre yapılacağı kaydedildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber