Geri Dön
Foça Foça'da engelliler gününde farkındalık etkinliği

Foça'da engelliler gününde farkındalık etkinliği

Foça'da engelliler gününde farkındalık etkinliği

Foça'da engelliler gününde farkındalık etkinliği

FOÇA (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Foça ilçesinde, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Foça Belediyesi tarafından farkındalık etkinliğine gerçekleştirildi.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Foça Belediyesi Ali İlçan Sosyal Tesisleri'nde farkındalık etkinliği düzenlendi. Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Foça Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Nihal Gezgin, engelliler, özel eğitim okulu öğrencileri ve öğretmenleri ile Foça Mahalle Afet Gönüllüleri katıldı.
 
Foça'nın engelli yurttaşlar için daha yaşanabilir bir ilçe olması için çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; "Bir gün değil her zaman bir araya gelip görüşüyoruz. İmkanlarımız elverdiğince engelli yurttaşlarımıza ve Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi okulumuza destek oluyoruz. Foça Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız" dedi.
 
Programda günün anlamını belirten konuşmaların yanı sıra, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve müzik dinletileriyle devam etti.(DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber