Geri Dön
Karaburun Datça Çocuk ve Sevgi Evi için Karaburun'da 'Bir tuğla da sen koy' konseri

Datça Çocuk ve Sevgi Evi için Karaburun'da 'Bir tuğla da sen koy' konseri

Datça Çocuk ve Sevgi Evi için Karaburun'da 'Bir tuğla da sen koy' konseri

Datça Çocuk ve Sevgi Evi için Karaburun'da 'Bir tuğla da sen koy' konseri

Saliha TEMİZ / İZMİR, (DHA)-DATÇA Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER), Eski Datça Mahallesi'nde 15 dönüm alanda kurulacak ve 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde temelinin atılması planlanan Datça Çocuk ve Sevgi Evi yararına İzmir'in Karaburun ilçesi Mordoğan Mahallesi'nde bu akşam dayanışma konseri düzenlenecek. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, çocuklar için fayda sağlayan her projeye destek vermenin önemli olduğunu söyledi.
 
Datça Kadın İşgücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği, Muğla'nın Datça ilçesinde yaptırılacak Çocuk Sevgi Evi (DAT-SEV) Projesi için Karaburun'un Mordoğan Mahallesi'nde bir imece konseri organizasyonu gerçekleştirecek. Echo Performance Hall'de, bugün saat 21.00'deki konserde Suavi'nin sahne alacak. Oyuncu Erkan Petekkaya katılımıyla, Karaburun Belediyesi katkılarıyla, düzenlenecek konserin çağrısı; 'Haydi Mordoğan, Karaburun, İzmir; Bir Tuğla da Sen Koy' sloganıyla yapıldı.

Konserin destekçilerinden olan Karaburun Belediyesi'nin başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Datça KİGDER Başkanı Menşure Yavuz ve ekibinin hedefleri için emeklerinin çok değerli olduğunu belirtip, kimsesiz çocuklara yönelik böylesine önemli bir projeye destek vermekten onur duyduklarını söyledi. Akdeniz ve Ege'nin birleştirici noktasındaki Datça'dan Karaburun'a uzanan sevgi köprüsünün çocukların geleceğini değiştirecek bir esere vesile olacağını vurgulayan Başkan Erdoğan, "'Bir tuğla da sen koy' çağrısına, duyarlı yurttaşlarımızın katkı sağlayacakların eminim. Çocuklarımız için, hele ki, aileden yoksun dezavantajlı yavrularımız için ne yapsak az. Çocuklarımız için nerede atılan güzel bir adım varsa, o çabanın yanındayız; yan yanayız" dedi

'ÇOCUK KÖYÜ İÇİN BİR SEVGİ KÖPRÜSÜ'
Datça KİGDER Başkanı Menşure Yavuz ise "Her zaman yanımızda olan şarkıcı Suavi, dayanışmasını halkından esirgemeyen örnek bir isim. Yine tiyatro ve sinema oyuncusu Erkan Petekkaya aramızda olacak. Bu konser, aileden yoksun ve bakıma muhtaç çocuklarımızın, ev ve aile sıcaklığında büyüyüp yetişmeleri için Eski Datça'da 15 dönüm alanda 5 villa, 2 blok halinde kurulmasını planladığımız çocuk köyü için bir sevgi köprüsü aslında. Tüm duyarlı yurttaşlarımızı, bu akşam İzmir Karaburun Mordoğan'da düzenleyeceğimiz konsere katılarak, çocuk köyümüz için bir tuğla koymaya davet ediyorum. 1 Eylül'de temel atma töreninde buluşmayı umuyoruz" dedi.
KİGDER Dayanışma Konseri'ne ve yemeğine bizzat katılarak katkıda bulunmak isteyenlerin, rezervasyon ve bilet için 0 (539) 302 37 90 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.(DHA)



FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber