Geri Dön
Karaburun Karaburun'da Deniz Seki rüzgarı

Karaburun'da Deniz Seki rüzgarı

Karaburun'da Deniz Seki rüzgarı

Karaburun'da Deniz Seki rüzgarı

İZMİR, (DHA)-ŞARKICI Deniz Seki, İzmir Karaburun'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı kapsamında Karaburun Meydan'da konser verdi. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan hayvanseverliğiyle bilinen Seki'ye kara keçi hediye etti.

Karaburun'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı kapsamında şarkıcı Deniz Seki, hafta sonu ilçede sahne aldı. Konsere Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Eker, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Seki, şarkılarını 'Kurtuluş Konseri'nde Karaburun halkı için seslendirdi. Erdoğan, Seki'ye Karaburun'nun kara keçi yavrusu, Karaburun Belediyesi'ne ait keçi sütü mandırasından keçi peyniri, zeytinyağı fabrikasından zeytinyağı, seramik atölyesinden nergis tasarımlı tabaktan oluşan anı hediyelerini verdi. Karaburun'un herkesin keşfetmesi gereken bir cennet olduğunu söyleyen Seki, kendisine hediye edilen keçi yavrusu için ayrıca teşekkür edip, "Hayatımda ilk defa geliyorum. Gerçekten burayı görmeniz lazım. Çok bakir, şahane, samimi bir kasaba. İnanılmaz huzurlu, güzel bir havası var. Oksijeni çok yüksek, insanları sıcacık. Burada butik oteller var, çok güzel bir yerde kalıyoruz. Bizi çok güzel ağırladılar. Gerçekten İstanbul'da programlarım olmasaydı ben burada birkaç gün dinlenmek isterdim. Şiddetle tavsiye ediyorum Karaburun'u. Buraya mutlaka gelin" ifadelerini kullandı. Mordoğan'da bulunan Sezen Aksu'nun evinin müze yapılmasıyla ilgili de konuşan Seki, "Şahane bir haber. Şimdiden gözlerim doldu" dedi.

SEKİ'DEN BAŞKAN'A ÇİÇEK SÜRPRİZİ
Seki ise sahnede Erdoğan'a çiçek sürprizi yaptı. Erdoğan, "Bu çiçeği Karaburun'daki tüm kadınlarımız adına alıyorum. Hep ben misafirlerimize çiçek verirdim. Bu kez bu çiçeği güzel bir cumhuriyet kadınından, Deniz Seki'den almak gerçekten çok onur verici. Denizin mavisiyle yeşilin birleştiği nadir coğrafyamız, bölgemiz için söylediğiniz sözler için ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konser, ilçe protokolü ve konseri izleyen yurttaşların Türk bayraklarıyla Seki'nin seslendirdiği 'İzmir Marşı'na eşlik etmesinin ardından sona erdi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber