Geri Dön
Kahramanmaraş Sular Akademi Hastanesi çalışanları iftarda buluştu

Sular Akademi Hastanesi çalışanları iftarda buluştu

Sular Akademi Hastanesi çalışanları iftarda buluştu

Sular Akademi Hastanesi çalışanları iftarda buluştu

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Özel Sular Akademi Hastanesi çalışanları, hastane yönetiminin verdiği iftar davetinde bir araya geldi.

Özel Sular Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular’ın ev sahipliğinde MADO’da gerçekleşen iftar davetine sağlık çalışanlarının yönetim kurulu ve idari personel de katıldı. Depremde hayatını kaybeden hastanenin 11 sağlık çalışanı için hatim duasının da yapıldığı davette konuşan Hasan Sular, Zor ve acılı bir deprem dönemi geçirdiklerini, depremin yaralarını da bir aile gibi birlikte saracaklarını söyledi.

Sağlık çalışanlarının görevlerinin hem çok önemli hem de çok kutsal olduğunu kaydeden Sular, “Herkes o deprem sabahı, ailelerini güvenli yere götürüp yanlarında bekleme gayretinde iken eşlerinizi ve ailelerinizi bırakarak hastanelerinize koştunuz. Bu çok anlamlı ve özel bir şey. O sabah vatan hastanesinde aşağı yukarı personel ve hastalarımız olarak 150 kişi vardı. Akademi hastanesinde 250 civarında kişi vardı. Bizim gruba ait olan otelde 80 kişi vardı. Dolayısı ile bizim çatımız altında o sabah 500’e yakın misafirimiz vardı. Çok şükür ki, hiçbir binamızda çökme olmayıp hiçbir misafirimiz de göçük altında kalmadı bunun için her gün Allah’a şükrediyoruz. Depremde hasar almamış akademi hastanemizi hızlı bir şekilde faaliyete sizlerin sayesinde geçirerek yine hizmetimize devam ettirmeye başladık. Deprem sonrasında kamera kayıtlarını izlediğimizde kardeşlerimizin yoğun bakımlarda, koridorlarda nasıl koştuğunu bir izleseniz, maddi karşılığı olmayan bir şey. Hemşireler sallanan bina içinde çocukları battaniyelere alıp aşağı yukarı taşıdıklarını gördüm. Kimse binalara giremezken bizim arkadaşlarımız defalarda artık binalara girdi. Sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizler birer sağlığın kahramanısınız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber