Geri Dön
Alaşehir Yenişehirlioğlu: 31 Mart'ta milletimizin teveccühü ile başaracağız

Yenişehirlioğlu: 31 Mart'ta milletimizin teveccühü ile başaracağız

Yenişehirlioğlu: 31 Mart'ta milletimizin teveccühü ile başaracağız

Yenişehirlioğlu: 31 Mart'ta milletimizin teveccühü ile başaracağız

Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)-AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programındaki konuşmasında, seçim çalışmalarını anlatıp "31 Mart'ta milletimizin teveccühü ile başaracağız" dedi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Bir restorandaki iftara AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MHP MYK Üyesi Ali Uçak ile AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, MHP Alaşehir Belediye Başkanı adayı Necdet Türk de katıldı. Programda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, seçim çalışmalarını anlattı. 31 Mart'ta ipi göğüsleyeceklerini belirten Yenişehirlioğlu, "Bugün sizlere bir müjde vereceğim için çok mutluyum. İstasyon Mahallesi'nde okul yapılması için bir arsa vardı. Bu arsa kamulaştırılarak, okul yapımı için tahsis edildi. Arsanın kamulaştırılmasında bazı pürüzler vardı, Allah'ın izniyle onları çözdük ve en kısa zamanda okul yapılacak. Çocuklarımız daha iyi bir eğitim alabilecekler. 4 bin 86 metrekare taşınmaza, okul için gerekli ödenekler çıkartıldı. Buraya okul inşa ederek, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın eğitim ve öğretimlerini daha sağlıklı şartlarda sürdürebilmeleri için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Böylece Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilerimiz tam gün eğitime geçerek daha sağlıklı şartlarda eğitim görecekler. Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam edeceğiz ve Allah'ın izniyle 31 Mart'ta da milletimizin teveccühü ile başaracağız" dedi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Alaşehir'e yapılan yatırımları anlattı. Alaşehir'e her zaman yatırımlar yaptıklarını belirten Kasapoğlu, "Yapmaya da devam edeceğiz. Alaşehir ilçe futbol sahası, Ulu Derbent, Killik, Tepeköy ve Yeşilyurt mahallelerine stat yaptık. Gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ediyor. Durmak yok milletimize hizmet yolunda çalışmaya, koşturmaya devam edeceğiz," diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber