Geri Dön
Artuklu Mardin’de ‘Geleneksel 1’inci Futbol Turnuvası’nın finali yapıldı

Mardin’de ‘Geleneksel 1’inci Futbol Turnuvası’nın finali yapıldı

Mardin’de ‘Geleneksel 1’inci Futbol Turnuvası’nın finali yapıldı

Mardin’de ‘Geleneksel 1’inci Futbol Turnuvası’nın finali yapıldı

Salih KESKİN/MARDİN, (DHA)- MARDİN’de bu yıl okul spor kulüpleri arasında ilki yapılan ‘Geleneksel 1’inci Futbol Turnuvası’nın finali yapıldı.

Vali Tuncay Akkoyun’un talimatlarıyşa, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, 32 okul takımı ve 384 öğrencinin katılımıyla 16-24 Nisan tarihleri arasında ‘Geleneksel 1’inci Futbol Turnuvası’ düzenlendi. Bu yıl ilki düzenlenen turnuvanın finali, 21 Kasım Şehir Stadyumu’nda bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi. Final müsabakalarına Vali Yardımcısı Hasan Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik İl Spor Müdürü Beytullah Birlik, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ve Artuklu İlçe Gençlik Müdürü Fahri Yalçın, okul idarecileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Turnuvada liseler kategorisinde Mardin Anadolu Lisesi, Ortaokullar Kategorisinde Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulu, ilkokullar kategorisinde de Abdulkadir Tutaşı İlkokulu birinci oldu. Final müsabakalarının ardından, centilmence mücadele edip birbirlerini tebrik eden sporcu ve idareciler ile turnuvada katkıları bulunan kurum ve kişilere, çeşitli hediyeler verildi. Final müsabakalarını izleyen Vali Yardımcısı Hasan Kurt, genç sporcuları ve organizasyonu tertip eden ekipleri tebrik etti. Ödül ve kupalarını veren Vali Yardımcısı Kurt, turnuvanın genç sporcuların geleceği açısından önemli bir başlangıç olacağını söyledi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber