Geri Dön
Midyat Midyat’ta Pençe-Kilit şehitleri için hatim ve dua

Midyat’ta Pençe-Kilit şehitleri için hatim ve dua

Midyat’ta Pençe-Kilit şehitleri için hatim ve dua

Midyat’ta Pençe-Kilit şehitleri için hatim ve dua

Mehmet Halis NAYIFOĞLU/MİDYAT, (Mardin), (DHA)- MARDİN’in Midyat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi’nin Kuran-ı Kerim okuma ve öğrenme kurslarında, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için hatim indirilerek, duası okundu.
Midyat Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen programda, şehitler için hatim indirme programı düzenlendi. Programa her yaştan vatandaşlar destek verdi. Hem evlerinde hem de cami ve kurs merkezlerinde Kuran-ı Kerim okuyarak hatim indirenler, şehitler için hatimlerin duasını okudu. Midyat Halk eğitim Merkezi'nde yapılan hatim duasına, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Şaşmaz, Aile Destek Merkezi Müdürü Neval Bilgiç, kurs eğiticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Hatim duası sonrası açıklama yapan İmam Hatip Yusuf Gündüz, “Dileğimiz, temennimiz bir daha böyle üzücü olayların olmamasıdır. Rabim onlara rahmet eylesin, mekanlarını cennet eylesin, ali eylesin, ailelerine sabrı cemiller ihsan eylesin. Bir daha böyle üzücü olaylar ile bizleri karşılaştırmasın" dedi.
Midyat Aile Destek Merkezi Müdürü Neval Bilgiç ise, “Bugün aziz şehitlerimizin ruhuna hatim duamızı yaptık. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ve gazilerimize rabbimden şifa diliyorum, ailelerine sabır diliyorum" diye konuştu.(DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber