Geri Dön
Akdeniz Akdeniz’de çocuklara temsili devir teslim töreni

Akdeniz’de çocuklara temsili devir teslim töreni

Akdeniz’de çocuklara temsili devir teslim töreni

Akdeniz’de çocuklara temsili devir teslim töreni

MERSİN, (DHA) –AKDENİZ Belediyesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğu Devrim Geriş ile Tuna Akdoğan'a devredildi. Çocukların ilk talimatı, mahallelerine kütüphane yapılması ve geri dönüşüm kutularının sayısının artırılması oldu.

Temsili devir teslim töreni için Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ile ele ele belediyeye gelen Devrim Geriş ile Tuna Akdoğan, personel tarafından karşılandı. Ardından makama geçen çocuklar, ilgili birimlere ilk talimatlarını verdi.

Tuna Akdoğan, mahallesinde kütüphane olmadığını belirterek bir kütüphane yapılmasını isterken, Devrim Geriş ise çocuklara 23 Nisan’ı bir bayram olarak hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti. Geriş, "Ayrıca kentimizde geri dönüşüm kutularının daha fazla yere yerleştirilmesini ve sokaklarımızın çok daha temiz olmasını istiyorum" dedi.

Çocukları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Akdeniz Belediyesi Başkanı Hoşyar Sarıyıldız da "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bizler de geleceğimiz olan çocuklarımıza koltuklarımızı emanet ederek, çocuklarımızın aslında imkan yaratıldığında neler yapabileceklerini göstermiş olduk. Bizlere ne kadar parlak bir geleceklerinin olduğunu, duruşları ve konuşmalarıyla aktarmış oldular. Akdeniz Belediyesi olarak, Akdeniz’in çocukların güvenli yaşadıkları, yeşil alanlara sahip oldukları ve geleceklerinin birlikte inşa edildiği bir belediye için çalışacağız. Başkanlarımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber