Geri Dön
Anamur Anamur'da bilim söyleşisi

Anamur'da bilim söyleşisi

Anamur'da bilim söyleşisi

Anamur'da bilim söyleşisi

Mithat ÜNAL/ANAMUR (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Anamur ilçesinde TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi’nde gerçekleşti. Söyleşi kapsamında Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Doktor Gülüzar Sade, öğrencilerle buluştu.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrencilerle buluşan Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Doktor Gülüzar Sade, 'Dijital Çağda Sağlık İzleme Araçları: Giyilebilir Biyosensörler' konulu konferansında dijital sağlık izleme teknolojilerinin önemini vurguladı. Konferans, öğrencilerin ve öğretmenlerin yanı sıra vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Halk Kütüphanesi Müdürü Harika Leyla Yaman, bu değerli etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Leyla, proje yürütücüsü Arzu Deniz Oktar ve Meltem Bal, etkinliğin başarılı bir şekilde geçtiğini kaydetti. Sağlık teknolojilerinin güncel durumu ve geleceği hakkında değerli bilgilerin paylaşıldığı söyleşi, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Dijital sağlık izleme araçlarının sağladığı faydalar ve günlük yaşama etkileri üzerine yapılan sunumlar, dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. TÜBİTAK Bilim Söyleşileri'nin, bilime ve teknolojiye ilgi duyan bireyleri bir araya getirerek bilgi paylaşımını artırmaya yönelik önemli bir platform olduğu kaydedildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber