Geri Dön
Mut Mut'ta Filistin'e destek kermesi

Mut'ta Filistin'e destek kermesi

Mut'ta Filistin'e destek kermesi

Mut'ta Filistin'e destek kermesi

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA) - MERSİN'in Mut İlçesinde, Filistin halkına destek amacıyla İlçe Müftülüğü tarafından kermes düzenlendi. 
Etkinliğin açılışına İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı Volkan Şeker, İl Müftüsü Aydın Yılman, İlçe Müftüsü Hasan Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Halifeoğlu, siyasi partiler ve STK temsilcileri işe vatandaşlar katıldı.
Kermesin açılışında konuşan İl Müftüsü Aydın Yılman dünyadaki bütün Müslümanlarının kardeş olduğunu söyledi.  İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı ise Filistinlilerin, İsrail’i en acımasız zulmüne maruz kaldıklarını söyledi. Kaymakam Ayrancı, "Aziz milletimize düşende maddi manevi anlamda yanlarında olduğumuzu göstermek. İsrail adeta bir terör örgütü gibi orada kadın çoluk çocuk demeden sivil hasta dinlemeden oradaki insanların üzerine bomba yağdırıyor maalesef. Devletimize, milletimizle bütün Müslüman coğrafyaların yanında olduğunuz gibi, zulüm gören insanların yanında olduğunuz gibi Gazzeli kardeşlerinizin de yanında olduğunuzu burada ifade etmek istiyorum" diye konuştu. Kermese katılanlar daha sonra satışa sunulan ürünlerin standartlarını gezdiler. (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber