Geri Dön
Silifke Silifke’de öğrenciler trafik eğitimi aldı

Silifke’de öğrenciler trafik eğitimi aldı

Silifke’de öğrenciler trafik eğitimi aldı

Silifke’de öğrenciler trafik eğitimi aldı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Silifke ilçesinde Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliği düzenlendi.

Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolunu kullananların eğitimindeki önemi vurgulamak, kamuoyunun trafik güvenliğine yönelik duyarlılığının artırılması ve trafik kazalarının azaltılması amacıyla her yıl kutlanan 'Karayolu Trafik Haftası' etkinliği Anıt meydanında düzenlendi.

Silifke Kaymakamlığı organizesinde yapılan etkinliğe, Kaymakam Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Mustafa Turgut, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Petek ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kemal Balcı da eşlik ederek stantlardaki verilen eğitimleri inceledi.

Etkinlikte; trafikte can ve mal güvenliğinin önemini hatırlatma ve ilk yardıma dikkat çekmek maksadıyla Silifke ilçe emniyet, jandarma trafik, karayolları ve itfaiye birimleri tarafından kurulan stantlarda öğrencilere ve vatandaşlara eğitimler verildi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle kutlanan etkinlikte, ilköğretim okulları arasında ‘trafik haftası’ kutlamaları kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ayrıca açılan stantlarda emniyet ve Jandarma trafik personeli tarafından katılımcılara hediyeler ve ikramlarda bulunuldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber