Geri Dön
Bodrum Bodrum'da bayram tatilinde 36 bin ton çöp toplandı

Bodrum'da bayram tatilinde 36 bin ton çöp toplandı

Bodrum'da bayram tatilinde 36 bin ton çöp toplandı

Bodrum'da bayram tatilinde 36 bin ton çöp toplandı

Fırat AKAY / BODRUM (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili kapsamında belediye ekipleri tarafından 36 bin ton çöp toplandı.

9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla turizm kenti Bodrum'da yoğunluk yaşandı. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,

bayram süresince 24 saat hizmet esasıyla çalıştı. 350'nin üzerinde personel ve 131 araç ile hizmet veren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahçe atığı ve evsel atık toplama, mıntıka çalışması, süpürme ve yıkama işlemlerini gerçekleştirdi. Bayram öncesi 10 günde 20 bin ton atık toplayan ekipler, bayram tatili süresince artan nüfusa bağlı olarak 36 bin ton evsel atık topladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle ilçede yaşayanan hareketlilikten esnafın da kendilerinin de çok mutlu olduğunu dile getiren Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, "Bayram süresince kent hareketliliğimiz artarken esnafımızın da yüzü güldü. Temizlik, bakım, onarım, güvenlik çalışmalarında yer alan belediye çalışanlarımız da gece gündüz demeden halkımıza hizmetlerini sürdürdü. Vatandaşların sağlığını doğrudan etkileyen temizlik çalışmalarında ise kentimizde 363 personelle 7/24 esasıyla hizmet veriyoruz. Saha personelimizin sayısını artırmayı ve temizlik hizmetini daha da kaliteli sunmayı hedefliyoruz. Kentteki yaşam kalitesini artırmak, düzenli ve temiz bir çevre yaratmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz."(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber