Geri Dön
Muğla Muğla'daki 23 Nisan kutlamaları engel tanımadı

Muğla'daki 23 Nisan kutlamaları engel tanımadı

Muğla'daki 23 Nisan kutlamaları engel tanımadı

Muğla'daki 23 Nisan kutlamaları engel tanımadı

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda iki bedensel ilkokul öğrencisi ise arkadaşları birlikte halk oyunları ve dans gösteri yapması alkış aldı.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'deki kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na saat 09.00'da çelenk konulmasıyla başladı. Buradaki törenin ardından Menteşe Kent Park'ta düzenlenen kutlama programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Baro Başkanı Levent Akgün, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Menteşe Borsa İstanbul İlkokulu öğrencisi ve her ikisi bedensel engelli Sevgi Naz Kırık ile Melisa Aksu, yöresel ve dans kıyafetleri ile kutlamalara katılarak, arkadaşlarının halk oyunları ve dans gösterilerine eşlik etti.

Protokol üyeleri tarafından resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Tören, öğrencilerin halk oyunları ve dans gösterilerinin ardından sona erdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber