Geri Dön
Seydikemer Eski milletvekilinden eğitime destek

Eski milletvekilinden eğitime destek

Eski milletvekilinden eğitime destek

Eski milletvekilinden eğitime destek

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) -MUĞLA'nın Seydikemer ilçesinde, 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer tarafından yaptırılacak olan Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun protokolü imzalandı.

Seydikemer'de AK Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer tarafından eğitim-öğretime kazandırılacak olan Fen Lisesi ile öğrenci pansiyonu için törenle protokol imzalandı. Protokolle, Seydikemer Orman Genel Müdürlüğü'nden 49 yıllığına tahsis edilen arsa üzerine 20 derslikli Fen Lisesi binası, 100 kız öğrenci ve 100 erkek öğrenci kapasiteli pansiyon binası, saha tanzimi ile çevre duvarı yapılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceği bildirildi.

Valilik 75. Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Hasan Özyer, "Sanayi çağını atladık, yapay zeka çağını atlamayız.  Ülkemizi bilim ve teknolojide hak ettiği yere getirmek adına çocuklarımızı yarınlara nitelikli eğitimle en güzel şekilde hazırlamamız gerekiyor. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor' dedi.
Vali Orhan Tavlı ise, eğitime gösterdiği değerli katkılardan dolayı hayırsever   Özyer'e teşekkür ederek, eğitimde kalitenin daha da ileri noktalara taşınmasında hayırseverlerin desteğinin büyük önem taşıdığına değindi.

Törende, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, 27. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça hazır bulundu.(DHA)



FOTOĞRAF

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber