Geri Dön
Merkez Niğde İl Genel Meclisi'nden Vali Çelik’e ziyaret

Niğde İl Genel Meclisi'nden Vali Çelik’e ziyaret

Niğde İl Genel Meclisi'nden Vali Çelik’e ziyaret

Niğde İl Genel Meclisi'nden Vali Çelik’e ziyaret

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından göreve başlayan İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Kılıç ve üyeleri ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Vali Cahit Çelik’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Cahit Çelik, “31 Mart tarihinde gerçekleştirdiğimiz seçim sonucunda vatandaşlarımızın takdiri ve teveccühü ile sizler yeni il genel meclis üyeleri olarak seçildiniz. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Birlikte hareket ederek önemli hizmetlere imza atılacağına inancım tamdır. İlimizin gelişip büyümesi noktasında sizlerin katkıları ve destekleri ile İl Özel İdaremizin sorumluluk sahasında yürüttüğü hizmetleri daha da artırarak ilimizi bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere taşıyacağız. Daha önce olduğu gibi uyum ve işbirliği içerisinde hareket ederek, bu süreci devam ettirecek ve güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Kılıç ise kentin gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını, birlikte hareket ederek önemli hizmetlerde bulunacaklarını söyledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber