Geri Dön
Merkez Taraftar grubundan Başkan Özdemir'e ziyaret

Taraftar grubundan Başkan Özdemir'e ziyaret

Taraftar grubundan Başkan Özdemir'e ziyaret

Taraftar grubundan Başkan Özdemir'e ziyaret

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDELİLER taraftar grubu, Niğde Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Emrah Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Taraftarları Meclis Salonu'nda ağırlayan Başkan Özdemir, Niğde Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarı diledi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta liderliğini sürdüren ve ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Niğde Belediyespor, pazar günü deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile yapacağı önemli maçın hazırlıklarını sürdürürken, kırmızı-lacivertli renklere gönül veren taraftarlar da Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Konuklarını Niğde Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan Başkan Özdemir, nazik ziyaretlerinden dolayı Niğdeliler Taraftarlar Grubu’nun yönetici ve üyelerine teşekkür etti. Niğde Belediyespor’un bu hafta sonu deplasmanda Sarayönü Belediyespor’u mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu garantileyeceğine dikkati çeken Başkan Özdemir, her maçta olduğu gibi bu maçta da Niğdeli taraftarlara önemli görevler düştüğünü vurguladı. Niğde Belediyespor’un aldığı başarılı sonuçlarda taraftarların da önemli katkısının olduğuna işaret eden Başkan Özdemir, “Niğde Belediyespor’umuzu hep beraber profesyonel lige çıkaracağız” diye konuştu.

Niğdeli Taraftarlar Grubu adına açıklama yapan Adem Karadeveli de Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e ikinci başkanlık döneminde de başarı dileyerek, “Başkanımıza, hem Niğde Belediyespor’umuza hem de taraftarlarımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber