Geri Dön
Merkez Osmaniye Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı

Osmaniye Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı

Osmaniye Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı

Osmaniye Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)-OSMANİYE’de ilk kez düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı, düzenlenen törenle açıldı.

Salı Pazarı Fuar Alanı'nda düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı, 3 gün süreyle ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuar’ın açılış törenine Vali Erdinç Yılmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı İbrahim Çenet, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, “Burada böyle bir organizasyona öncülük yaptık, Osmaniye’ye bir katma değer sağladık. Hayal ettiğimiz bir organizasyondu, hem ticaretimizin devam ettiğini göstermek hem Osmaniye olarak “biz burdayız”ı anlatmak, Osmaniye’nin de farklı alanlarda ön planda olduğunu daha geniş kitlelere anlatmak için bu organizasyona öncülük ettik" dedi.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ise, ilki düzenlenen fuarın sanayinin ve ticaretin gelişmekte olan Osmaniye’de önemli olduğunu düşündüklerini ifade etti. Destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Devrim Murat Aksoy, "Fuara 50 civarında firma iştirak etti. Huzurlarınızda hepsine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda bunun artarak, gelenekselleşmiş hale gelmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı İbrahim Çenet ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Bugün Osmaniye’de bir ilke adım atıyoruz. Osmaniye için, burada üreten yerli, milli firmalarımızın elbirliğiyle bu fuarda hep birlikte gücümüzü bir araya getirdiklerini görüyoruz. Buradaki firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Osmaniye’miz artık kabuğunu kırsın istiyoruz. Osmaniye, artık büyükşehre koşsun. 4 büyük şehrin arasında sıkışmış bir Osmaniye yerine ticaretiyle, ekonomisiyle, tarımıyla, sanayisiyle yükselen bir Osmaniye bizim hayalimiz. Onu gerçekleştirmek için de iş insanlarımızın gücünü, emeğini, ürününü bir araya getirerek gerek içeride, gerek dışarıda, pazarlarda inşallah Osmaniye’mizin katma değerine katkı sağlayan firmalar, üretimler istiyoruz ve bizler de sizlerin yanında olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'İLKLERİN MUTLULUĞU'

Vali Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: “Osmaniye’mizin faydasına olacak ilkleri yapmanın her zaman mutluluğunu yaşamak, en güzeline layık Osmaniye’de hizmet etme heyecanı içinde çalışıyoruz. Burada 50 firmamızın tanıtım yapacak olması, Osmaniye’nin tanıtımına mutlaka katkı sağlayacaktır. Bu firmalarımızın iş yapmasına, gelişmesine, ticaret yapmasına çok önemli bir ivme kazandıracak çalışmalardan biri olduğunu düşünüyorum."

Açılış kurdelesini kesen Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, fuar stantlarını ziyaret ederek, firma sahiplerinden bilgi aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber