Geri Dön
Merkez Osmaniye’de, ihtiyaç sahiplerine evde kişisel bakım ve banyo hizmeti

Osmaniye’de, ihtiyaç sahiplerine evde kişisel bakım ve banyo hizmeti

Osmaniye’de, ihtiyaç sahiplerine evde kişisel bakım ve banyo hizmeti

Osmaniye’de, ihtiyaç sahiplerine evde kişisel bakım ve banyo hizmeti

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Ata Projesi kapsamında ‘Evimde Mutluyum’ sloganıyla, yaşlı, engelli ve yatağa bağımlı vatandaşlar için evde kişisel bakım ve banyo hizmeti veriyor.
“Evimde Mutluyum” sloganı ile yatağa bağımlı ve ihtiyaçlarını kendisi karşılayamayan vatandaşlar için ücretsiz olarak sağlık taraması, ozonlu su ile hastanın yatağında özel bir havuzda banyo hizmeti, saç-sakal tıraşı, tırnak kesimi, genel vücut temizliği ve yatak yaralarının pansumanın yapılması gibi hizmetleri vatandaşlara sunuluyor.
Belediye Başkanı Kadir Kara, “Birlikte yaşadığımız şehrimizde gücümüz yettiğince her vatandaşlımızın gönlüne dokunmaya büyük gayret gösteriyoruz. Ata projemiz kapsamında kişisel bakıma ihtiyaç duyan hemşerilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Asla da yalnız bırakmayacağız. Dualarını her an üzerimizde hissettiğimiz bizleri büyütüp bu yaşa getiren büyüklerimiz ve engelli kardeşlerimiz için verdiğimiz bu hizmeti sosyal belediyecilik anlayışıyla Allah’ın izni ile gücümüz yettiğince devam ettireceğiz"dedi. (DHA)


FOTOĞRAFLI  

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber