Geri Dön
Atakum Atakum’da anneler gününe özel program

Atakum’da anneler gününe özel program

Atakum’da anneler gününe özel program

Atakum’da anneler gününe özel program

SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Atakum Belediyesi, Anneler Günü’nü bir dizi etkinliğin yer aldığı özel bir programla kutluyor. Atakum Belediyesi ve CHP Atakum Kadın Kolları iş birliğinde üç gün sürecek programda üreten ve girişimci kadınların el emeği ürünleri sergilenirken tiyatro gösterileri, halk oyunları ve çeşitli workshoplarla zenginleştirilmiş etkinlikler ziyaretçilerle buluşuyor.

Programın ilk gününde, üretken kadınların el emeği ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Atakum Belediyesi Down Kafe Park’ta düzenlenen etkinliğe Atakum Belediye Başkan Vekili Halil Taşkın, CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, CHP Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kandemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atakum Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin eğlenceli anlar yaşattığı programda, kadınların mefruşattan, hamur işlerine ve süs eşyasına el emeklerinin sergilendiği standlar, büyük ilgi gördü.

“KADIN ELİ DEĞERSE HER TARAF GÜZELLEŞİR”

CHP Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kandemir programda yaptığı konuşmada tüm kadınların anneler gününü kutlayarak, “Bugün hava da çok güzel, kadınlar da çok güzel. Tam bir çiçek açmış gibi her tarafta. Baharın geldiğini müjdeler gibisiniz. Hepinizin emeğine sağlık. Kadın eli değerse, her taraf işte böyle güzelleşir” dedi.

ANLAMLI ETKİNLİK

CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, son derece anlamlı ve özel bir etkinlikte bulunmaktan duyduğu mutluluğu belirterek, “Baharın gelişi,1 Mayıs, bir de bizim zaferlerimizi üst üste koyduğumuzda içimiz açılıyor. Ferahlıyoruz. Hepinizin emeklerine, yüreklerine sağlık. Anneler Günü dolayısıyla bu anlamlı güzel yerde Down Kafe’de düzenlediğimiz sergiyi tebrik ediyorum“ diye konuştu. 

DAHA ÇOK KADIN ÜRETİMDE YER ALMALI

Atakum Belediye Başkan Vekili Halil Taşkın, “Emek,  karşılığını aldıkça güzelleşiyor. Sizler hepiniz birer mücevhersiniz, başımızın tacısınız. Atakum Belediyesi olarak kadınların emeğinin üretime katılmasını sağlamak en önemli hedeflerimiz arasında. Başkanımız Serhat Türkel’in en büyük projelerinden bir tanesi Atakum’da kadınların üretimde daha çok yer alması ve kadın projelerini faaliyete geçirmek. Sizlere bu konuda en büyük desteği yapacağını biliyoruz. Bu güzel anneler gününde, bizim bahar bayramımızda sizler de bir bayram yaptırdınız. Hepinizin anneler gününü kutluyorum. İyi ki varsınız diyorum” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber