Geri Dön
Samsun Başkan Sandıkçı’dan gençlere müjde

Başkan Sandıkçı’dan gençlere müjde

Başkan Sandıkçı’dan gençlere müjde

Başkan Sandıkçı’dan gençlere müjde

SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrencilerimize burs desteği vereceğiz” dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrencilere burs desteği vereceklerini açıkladı.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede ilk defa üniversiteyi kazanan öğrencilere bu yıl da burs desteği vereceklerini ifade ederek, öğrencilerin daima yanında olduğunu söyledi.

EĞİTİM DOSTU ŞEHİR CANİK

Eğitime yönelik projelerle öğrencilerin yanında olmaya devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde geleneği sürdürüyoruz. Daha öncedeki senelerde olduğu gibi olduğu gibi bu sene de Canik’te üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin tamamına burs desteği vereceğiz. Bu süreçte öğrencilerimizden tek istediğimiz belirlenen başvuru tarihleri içerisinde belediyemize müracaat etmeleri. Hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızla öğrencilerimizin eğitim hayatına katkıda bulunuyoruz. İlçemizde eğitime yönelik yeni projeler ve yatırımlara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin burs başvuru tarihleri ve burs hakkında detaylı bilgiye Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabileceğini kaydedildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber