Geri Dön
Canik Başkan Sandıkçı öğrencilerin yüzünü güldürdü

Başkan Sandıkçı öğrencilerin yüzünü güldürdü

Başkan Sandıkçı öğrencilerin yüzünü güldürdü

Başkan Sandıkçı öğrencilerin yüzünü güldürdü

SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Canik Belediyesi, öğrencileri geleneksel çocuk oyunlarıyla buluşturdu. İlçede düzenlenen Canik Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde öğrenciler için eğitici ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi.

Canik Belediyesi, geleneksel çocuk oyunlarının tarihi ve oyun türleri hakkında bilgilendirici etkinlikler düzenledi. Canik Belediyesi’nin ikramlarda bulunduğu, halk oyunu gösterilerinin sahnelendiği şenlikte, öğrenciler doyasıya eğlendi. Canik Belediyesi’nin ilçede çocuk ve gençlere yönelik gerçekleştirdiği programlardan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten veliler, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen Canik Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilere unutulmaya yüz tutan çocuk oyunlarının tanıtıldığı şenlikte, birçok eğitici ve eğlenceli aktivite düzenlendi. Şenlik alanında kurulan Canik Orman Okulu stant alanında ise öğrencilere sıfır atık, doğal yaşam, geri dönüşüm ve sürdürülebilir çevre konularında bilgilendirmeler yapıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber