Geri Dön
Samsun “TFF Başkan Adayımız İsmail Uyanık'tır”

“TFF Başkan Adayımız İsmail Uyanık'tır”

“TFF Başkan Adayımız İsmail Uyanık'tır”

“TFF Başkan Adayımız İsmail Uyanık'tır”

SAMSUN,(DHA) İSTANBUL Samsunsporlular Derneği Yönetim Kurulu, TFF Başkanlığı için eski başkanları İsmail Uyanık’ın aday olmasını istedi.

İstanbul Samsunspor Derneği Yönetim Kurulu, TFF Başkanlığı için bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve onun tüm kurulları, tarihin belki de en kötü yönetimini sergilemekte ve Türk futbolunda güvenilmezliğin ve beceriksizliğin odağı olmaktadırlar. Bu doğrultuda aralarında Samsunspor'umuzun da olduğu pek çok kulüp Olağanüstü Seçimli Kongre çağrısı yapmış, bunun ivedilikle ve özerk yapıya uygun şekilde, çok adaylı olarak gerçekleştirilmesini istemiştir. Özerk yapıya uygun, çok adaylı bir seçim tek makul yol olarak görülmekle birlikte, İstanbul Samsunsporlular Derneği olarak bizim TFF Başkan adayımız eski başkanlarımızdan İsmail Uyanık'tır. Anadolu'nun efsane kulüp başkanlarından birisi olarak 1992-2005 yılları arasında Türk futbolunun idarecilik kısmında boy göstermiş olan Uyanık, liyakat özellikleri, spor insanlığı tecrübesi, yönetim kabiliyeti, temsil yeteneği ve adaletli olma maharetiyle ülkemiz futbolunun içinde bulunduğu süreçte her kesimin desteğini alabilecek bir karakterdir. Kendisinin bu konudaki teveccühünü bilmemekle birlikte, bizim, Türk futbolu adına işaret edebileceğimiz en doğru isim İsmail Uyanık'tır.”

Türk futbolunda huzur ve başarı ortamının gelmesini isteyen, başta Samsunspor'umuz olmak üzere, tüm kulüplerimizin İsmail Uyanık'ın başkanlığı fikrini değerlendirmeleri gerektiğine inanıyoruz. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber