Geri Dön
Merkez Başkan Ural mazbatasını alarak göreve başladı

Başkan Ural mazbatasını alarak göreve başladı

Başkan Ural mazbatasını alarak göreve başladı

Başkan Ural mazbatasını alarak göreve başladı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareleri Genel Seçimleri'ni kazanıp belediye başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Mehmet Erdem Ural mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Ural, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin yaklaşık 30 yıl önce emanet ettiği görevi bugün almak bize nasip oldu" dedi.

Mehmet Erdem Ural, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak resmi olarak göreve başladı. Ural mazbatasını alırken CHP Tokat milletvekili Kadim Durmaz, il Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve partililer katıldı. Daha sonra Turhal Belediyesi'nin önünde düzenlenen törene geçen Başkan Ural, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Devir teslim töreni öncesinde konuşma yapan Eski Başkan İlker Bekler, "Turhalımıza hayırlı olsun. 2019-2024 yılları arasında yürüttüğümüz belediye başkanlığımızda bizlere destek veren tüm siyasi partilere, çalışanlarımıza, halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen belediye başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

HEDEFİMİZ TURHAL'IN ELLİ YILLIK VİZYON POLİTİKASINI HAZIRLAMAK

Başkan Ural ise, "CHP'nin yaklaşık 30 yıl önce emanet ettiği görevi bugün almak bize nasip oldu. Bu süreçte bize değer veren, değer katan, yanımızda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne, dostlarımıza, ailemize sonsuz teşekkür ederiz. Bu süreçten sonra halkçı belediyecilikle beraber ilerleyeceğiz. Partimizin temel kurucu unsurlarını Turhal'ın tamamına yansıtmaya çalışacağız. Kurduğumuz ekip çok kıymetli. Hedefimiz Turhal'ın 50 yıllık vizyon politikasını hazırlamak. Bu misyonla yola çıktık. Allah bizi utandırmasın" diye konuştu.

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ise Mehmet Erdem Ural ve ekibine çok büyük bir sorumluluk yüklendiğini ifade ederek, "Az önce tarihi bir devir teslime tanık oldunuz. Bir beş yıl şehre eminlik yapan Sayın İlker Bekler, kendine yakışan olgunlukta devir teslim töreni yaptı. İlker Bekler ve kıymetli çalışma arkadaşlarına bir beş yıl bu şehre verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz. Erdem Başkanımız görevi devraldı. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber