Geri Dön
Merkez Yalova'da gençler için festival düzenlendi

Yalova'da gençler için festival düzenlendi

Yalova'da gençler için festival düzenlendi

Yalova'da gençler için festival düzenlendi

Özgür YILDIZ/YALOVA,(DHA)-YALOVA Belediyesi ile Yalova Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlenen Yalova Festivali "YUNİFEST" kapsamında gençler gönüllerince eğlendiler.

Yalova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ile Gençlik Haftasını kapsamında, Yalova  Üniversitesi ile etkinlik düzenledi. Hafta boyunca devam eden etkinliklerin ilk üç günü üniversitede diğer organizasyonlar ise 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.  Üniversite ile şehri bütünleştirmek yapılan organizasyonlar kapsamında gençlerin beğeni ile dinlediği sanatçılar sahne aldı. Festival, Yalova Üniversitesi kampüs alanında Manuş Baba konseriyle başladı. İkinci günde sahne alan ekip Yaşlı Amca Grubuydu. Festivalin üçüncü gününde Gökçe'nin konseri yağmur nedeniyle ertelenirken,

Ece Seçkin festivalin dördüncü gününde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Yalovalılarla ve öğrencilerle buluştu. Festivalin son gününde ise Norm Ender konser verdi.

YEREL SANATÇILAR VE GRUPLARDA SAHNEDEYDİ

YUNİFEST'te yerel sanatçılar ve gruplarda öğrencilerle bir araya geldi. Gündüz başlayan etkinlikler gece geç saatlere kadar devam etti. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, "YUNİFEST'in sloganında olduğu gibi şehri kampüsle buluşturduk. Yalova’mızı öyle bir şehir haline getirdik ki adeta müziğin ve sanatın şehri oldu. Bu yıl ki organizasyonları Üniversitemiz ile birlikte ortak yaparak farklı bir sinerji yaratmak istedik. Yalova'da yaşayan 7'den 77'ye tüm vatandaşlarımızın kalbi YUNİFEST'te attı. Öğrencilerimize finaller öncesi moral depolamaları için güzel bir ambiyans yarattığımıza inanıyorum. Bu yönde ki etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi. (DHA)

 

(FOTOĞRAFLI)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber