Geri Dön
Ereğli Görevli olduğu sandık başında ölen meclis üyesi adayı için belediye önünde tören

Görevli olduğu sandık başında ölen meclis üyesi adayı için belediye önünde tören

Görevli olduğu sandık başında ölen meclis üyesi adayı için belediye önünde tören

Görevli olduğu sandık başında ölen meclis üyesi adayı için belediye önünde tören

Sinan KABATEPE/ EREĞLİ ,(Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ta, görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçirip hayatını kaybeden CHP'nin belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır (59), belediye önünde düzenlenen törenin ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Olay, dün sabah, Ereğli ilçesindeki Turgut Reis Ortaokulu’nda meydana geldi. CHP'den 6'ncı sıra belediye meclis üyesi adayı olan Hüseyin Çakır, partisi tarafından görevlendirildiği sandık başında beklerken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Çakır için, görevliler, 112'yi arayıp yardım istedi. Hastaneye kaldırılan Hüseyin Çakır kurtarılamadı. Çakır için bugün belediye binasının önünde yapılan törene; CHP Zonguldak milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul ile Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, Çakır’ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Başkan Posbıyık, törendeki konuşmasında; "Seçimleri kazandık ama acımız nedeniyle bunun farkına varamadık. Acı ve üzüntüyle seçim gününe girdik. Meclis üyeliğinde çok yararlı işler yapacağına bütün kalbimizle inanıyorduk. Belki büyük bir heyecan vardı. İdeallerini gerçekleştirme heyecanını yaşıyordu. Maalesef acı haberi duyduk ve seçim modumuz düştü" dedi.

Hüseyin Çakır'ın cenazesi, ilçedeki Bozhane Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber