Geri Dön
Dünya Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler

Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 15. İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Gambiya’nın başkenti Banjul’da, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ve Somali Başbakan Yardımcısı Salah Jama ile bir araya geldi.

Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler

BAKAN FİDAN, AZERBAYCANLI MEVKİDAŞI BAYRAMOV İLE BİR ARAYA GELDİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 15. İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Gambiya’nın başkenti Banjul’da, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi.

DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN, SOMALİ BAŞBAKAN YARDIMCISI JAMA İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya’nın başkenti Banjul’da katıldığı 15. İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi kapsamında Somali Başbakan Yardımcısı Salah Jama ile görüştü.

BAKAN FİDAN, GAMBİYA'DA TEMASLARINA DEVAM EDİYOR

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 15. İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Banjul'da görüşmelerine devam ediyor. Bakan Fidan, bu kapsamda Banjul’da İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile bir araya geldi.

ANKARA, (DHA)-