Geri Dön
Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YUNANİSTAN BAŞBAKANI MİÇOTAKİS İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSPANYA BAŞBAKANI SANCHEZ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir araya geldi.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ARNAVUTLUK BAŞBAKANI RAMA İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, NATO-UKRAYNA KONSEYİ TOPLANTISINA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta devam eden NATO Liderler Zirvesi kapsamında, NATO-Ukrayna Konseyi Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.