Geri Dön
EkonomiBingX, ‘Spot İşlemlerde Sonsuz Grid’ botunu tanıttı

BingX, ‘Spot İşlemlerde Sonsuz Grid’ botunu tanıttı

Sosyal Ticaret Borsası BingX, değişken pazar koşullarında kullanıcılarına kripto paraların otomatik spot al-sat işlemlerinde daha fazla fayda sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ‘Sonsuz Grid’ botunu tanıttı. Buna göre, Spot Grid, işlem emirlerini sabit fiyat aralıklarında verirken, Spot Sonsuz Grid bunu, üst fiyat sınırı olmaksızın önceden belirlenmiş bir yüzde aralığında yapıyor.

BingX, ‘Spot İşlemlerde Sonsuz Grid’ botunu tanıttı

Borsadan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Spot Grid'den edinilen özel stratejiyle birlikte, Sonsuz Grid, yükselen piyasada oluşabilecek kazançtan en iyi oranda yararlanmak adına tasarlandı. Sonsuz Grid ile BingX kullanıcıları kripto para piyasaları yükselişe geçerken fiyatın üst fiyat sınırını kıracağı konusunda artık endişelenmek zorunda kalmayacak. Açılan işlemlerde Sonsuz Grid, en üst fiyat kırılımında satış gerçekleştirip kazancın en üst seviyede olmasını sağlamakta. Sonsuz Grid, 7 gün 24 saat ‘Yüksekten Sat- Düşükten Al’ işlemini miktara bakmaksızın süresiz devam edebiliyor.

“BingX, grid işlemlerde ‘otomatik’ veya ‘manuel’ olarak seçenek sunmaktadır. BingX kullanıcıları, geçmiş veri analizine dayalı olarak önerilen parametrelerle veya önceden ayarlanmış parametreleriyle otomatik olarak Sonsuz Grid ile işlem yapabilecekler. Daha fazla yatırımcının Sonsuz Grid işlem stratejisinden yararlanabilmesi için yatırım tutarı, işlem yapılacak olan kripto paranın mevcut piyasa fiyatının yüzde 1'i kadar düşük olma imkânı sağlanmaktadır. Sonsuz Grid teknolojisi volatiler piyasada yüksek frekansa ulaşabilir. Yakın zamanda duyurmuş olan Sıfır İşlem Ücreti Politikası ile Sonsuz Grid teknolojisinin birleşiminde, BingX kullanıcılarının kazancının en üst seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir.”

Tanıtılan yeni özellikle ilgili BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, şunları söyledi:

"Trader'lar hızlı yükselen ve düşen fiyatları kaçırabilirler, Sonsuz Grid bu boşluğu dolduruyor ve fırsatları kaçırmamalarını sağlıyor. Yatırımı sabit tutar ve kullanıcılarımızın sürdürülebilir bir şekilde kar etmelerinin önünü açıyor. Bunun kullanıcılarımıza daha fazla seçenek getireceğini umuyoruz. Copy Trade hizmetimiz için de yakında Sonsuz Grid hizmetimizi aktif etmeyi planlıyoruz. Ve BingX, daha iyi bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için yeni çözümler keşfetmeye devam edecek."