Geri Dön
Ekonomi BitMart, Inscription Token alım satımını başlattı

BitMart, Inscription Token alım satımını başlattı

Kripto para borsası BitMart, inscription (Bitcoin ağındaki bir satoshide yazılmış NFT gibi dijital varlıklar) alım satımı için profesyonel emir defteri pazarının lansmanını duyurdu. Inscription piyasalarının hızla gelişen ortamında, kullanıcıları için işlem deneyimleri geliştirecek çözümler sunan borsa, yaklaşık 20 Inscription token'ı listelediğini açıkladı.

BitMart, Inscription Token alım satımını başlattı

Borsadan yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:


"BitMart'ın Inscriptions işlem piyasasına liderlik etme taahhüdü, 8 Mayıs 2023'te Ordinals'ın (ORDI) neredeyse 30 katlık kayda değer bir artışa tanık olan son küresel listelemesiyle örneklendirildi. BRC-20 Inscriptions'ı listeleyen ilk merkezi borsalardan biri olan BitMart, kullanıcılara basit ve kolay bir alım satım deneyimi sunmak için yüksek piyasa likiditesini ve sağlam hizmetleri koruyarak çok kaliteli Inscription token'ların zamanında listelenmesini sağlıyor.


Rekabetçi işlem ücretleriyle bin 500'den fazla işlem çifti sunan BitMart; ORDI, SATS, RATS, TRAC, MUBI, CHAX ve PEPEBRC gibi yaklaşık 20 Inscription token'ı listeleyerek birden fazla protokol standardı ve endeksleyici ile entegrasyonunu tamamladı. Platformun çeşitli yüksek kaliteli tokenlar sunma konusundaki kararlılığı BRC-20, DRC-20, SRC-20, IERC-20, PRC-20, SPL-20, ARC-20, LRC-20 ve daha fazlası gibi farklı protokol standartlarına kadar uzanıyor. 


Profesyonel Emir Defteri Piyasasının faaliyete geçmesiyle birlikte BitMart, Inscription piyasasının teknik gelişiminde ve hacim artışında öncü bir rol oynamaya devam edecek. Borsa, kapsamlı ve profesyonel piyasa likiditesi çözümleri sunmaya ve daha geniş ekosisteme önemli ölçüde katkıda bulunmaya kararlı."