Geri Dön
Ekonomi Erdemir Romanya, Cwieme Berlin Fuarı’na katıldı

Erdemir Romanya, Cwieme Berlin Fuarı’na katıldı

Motor ve jeneratör sanayisinin ana girdilerinden elektrik çeliğinin Avrupa'daki üreticilerinden Erdemir Romanya, Almanya’da gerçekleştirilen Cwieme Berlin Fuarı’nda elektrik çeliği alanında sunduğu çözüm ve hizmetleri anlattı.

Erdemir Romanya, Cwieme Berlin Fuarı’na katıldı

Elektroteknik uygulamalar, elektrik motorları, güç transformatörleri ve jeneratörlerin imalat endüstrilerine yönelik ürün ve hizmetler sunan Erdemir Romanya, 14-16 Mayıs tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Cwieme Berlin Fuarı’na katıldı. Erdemir Romanya, dünyanın önde gelen bobin sarma ve elektrik mühendisliği etkinliklerinden Cwieme Berlin’deki standında, elektrik çeliği alanında sunduğu çözüm ve hizmetleri fuar katılımcılarına anlattı. Satın alma, araştırma-geliştirme ve üretim yönetimi konularında 6 binden fazla mühendis ve profesyoneli ağırlayan etkinlik, farklı ülkelerden 600'ü aşkın tedarikçiyi bir araya getirdi.

Erdemir Romanya, 2002 yılında OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir’in bünyesine katıldı. Erdemir Romanya, geliştirdiği düşük manyetik kayıplı elektrik çeliği ürünlerini ABD’den Avrupa’ya ve Türkiye’ye uzanan, onaylı tedarikçisi olduğu müşterilerine sunuyor. Erdemir Romanya, her türlü özel kaplama türlerinin yapılabildiği modern tavlama ve kaplama hatlarında sıfır hatalı mamul üretimi ile talebi hızla artan elektrikli araba çekiş motorları için elektrik çeliği kalitelerinin geliştirilmesi ve üretilmesine yönelik çalışmalarıyla da öne çıkıyor.