Geri Dön
Ekonomi Franchising ile büyümeye hazırlanan ‘I Love Fish’ yatırımcılarla buluştu

Franchising ile büyümeye hazırlanan ‘I Love Fish’ yatırımcılarla buluştu

Dardanel’in balık ve deniz ürünleri fast-food restoranı I Love Fish, Bayim Olur Musun Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu. Franchising sistemiyle yurt içi ve yurt dışında büyümeye hazırlanan marka, fuar boyunca katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Franchising ile büyümeye hazırlanan ‘I Love Fish’ yatırımcılarla buluştu

Dardanel Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önen Özoğuz, I Love Fish’in benzersiz konseptiyle fuarın öne çıkan markalarından biri olduğunu belirterek “Dardanel’in DNA’sında bulunan inovatif yönü yansıtması açısından I Love Fish, bizim için büyük öneme sahip. Grubumuz, restorancılık alanına ilk olarak Dardenia ile adım atmıştı. Dardenia ile sektörde 12 yıllık tecrübeye sahibiz. I Love Fish ürünlerini ve tariflerini geliştirirken, Dardenia ile edindiğimiz tecrübe ve birikimden yararlandık. Sonuçta rakibi olmayan, benzersiz bir konsept oluşturduk. Bu süreçte Dardanel’in sahip olduğu üretim gücü ve kapasitesi en büyük avantajımız oldu. Bugün Dardenia ve I Love Fish, toplam 9 şubeye ulaştı. I Love Fish’in franchising sistemiyle büyümesini ve daha geniş kitlelerin balık ve deniz ürünlerine ulaşmasını istiyoruz. Kısa sürede gıda perakendesi alanında adını duyuran I Love Fish’in ülke sınırlarını da aşarak dünyada tanınan bir marka olacağına inanıyoruz. Yatırımcıların ilgisi de bunu gösteriyor.”

PAZARLAMA VE İLETİŞİM ÇALIŞMALARINDA DA DESTEK OLUYOR

Fuarda dört gün boyunca markanın standını ziyaret eden yatırımcılar, franchising şartlarıyla ilgili bilgi aldı. Dardanel, balık ve deniz ürünleri fast-food restoranı I Love Fish’i geçen yıl hayata geçirdi. Çanakkale Merkez ve İstanbul Beşiktaş ile Altunizade şubelerinde müşterilerini ağırlayan restoran,  geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Balık ve deniz ürünlerini en yeni konseptlerle, daha ulaşılabilir kılmayı amaçlayan şirket,  franchise yatırımcılarına pazarlama ve iletişim çalışmalarında da destek oluyor. Marka, 10 yılda bini aşkın personeli eğiten uzman kadrosuyla işletme, stok yönetimi, denetim, marka standartları, mutfak gibi birçok konuda açılış öncesinde eğitim desteği veriyor.