Geri Dön
Ekonomi Global kripto para borsası, Türkiye’ye özel mobil uygulamasını tanıttı

Global kripto para borsası, Türkiye’ye özel mobil uygulamasını tanıttı

Global kripto para borsası Gate.io, Blockhain Istanbul Week kapsamında düzenlenen basın lansmanında Türkiye’ye özel web sitesi ve mobil uygulamayı canlıya aldıklarını duyurdu.

Global kripto para borsası, Türkiye’ye özel mobil uygulamasını tanıttı

Türk kullanıcılarına sundukları hizmetin kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirten Gate.ioTürkiye Ülke Müdürü Kafkas Sönmez, “Gate Türkiye yerel operasyonları ve güçlü müşteri desteğinin yanında hizmet kalitesinden ödün vermeden gelişmeye devam ediyor. Türkiye pazarına ve kullanıcılarımıza uygun daha fazla ürün ve hizmet geliştirmeyi hedefliyoruz. Bugün burada ekibimizle birlikte, Gate.io Türkiye’nin ilk kilometre taşı olarak gördüğümüz GateTR web sitesi ve mobil uygulamasını sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı. 

KULLANICILARIMIZIN SORULARI HİÇBİR ZAMAN CEVAPSIZ KALMAYACAK 

Sönmez, "Şu anda uygulama marketlerinden GateTR adıyla indirilebilen uygulamamız global versiyondan farklı bazlı özelliklere sahip. Kullanıcılar Gate Global ve GateTR hesapları arasında ücretsiz transfer yapabilecek. Ayrıca GateTR üzerinde 7/24 ulaşabilecekleri bir canlı destek ekibi kurduk. Bu sayede kullanıcılarımızın soruları hiçbir zaman cevapsız kalmayacak. Canlı telefon destek hizmetini çok yakında devreye almayı planlıyoruz. Öte yandan, globalde uyguladığımız listeleme politikasını mümkün olduğunca GateTR’ye uygulayacağız ve kullanıcılarımız yerel platformumuz üzerinden trend coinlere hızlı bir şekilde ulaşabilecek" dedi.