Geri Dön
Ekonomi Koluman Holding Brezilya’da düzenlenecek LAAD 2023 Fuarı’na katılacak

Koluman Holding Brezilya’da düzenlenecek LAAD 2023 Fuarı’na katılacak

8x8 zırhlı taktik tekerlekli platform aracı yerli ve milli DERMAN’ı Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine kazandıran Koluman Holding, Brezilya’da düzenlenecek LAAD 2023 Fuarı’na katılacak. Koluman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık, Güney Amerika’daki diğer bölge ülkelerine yönelik yeni iş birliği anlaşmalarına imza atmayı hedeflediklerini söyledi.  

Koluman Holding Brezilya’da düzenlenecek LAAD 2023 Fuarı’na katılacak

 

Brezilya'nın Rio De Jenerio şehrinde 11-14 Nisan 2023 tarihlerinde düzenlenecek LAAD (Defence and Security International Exhibition) fuarına Koluman Holding katılım sağlayacak. Koluman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, savunma sanayinde yeni hedeflerinin sivil ürün ihracatında yakaladıkları ivmeyi askeri alana taşımak olduğunu kaydetti.

 LAAD 2023 Fuarı’na geniş bir ekip ile yer alacaklarını ifade eden Saltık, “Son dönemdeki ihracat faaliyetlerimizin ivme kazanmasıyla, yeni pazar arayışı kapsamında LAAD 2023 Fuarı’na milli savunma sanayimiz adına güçlü bir katılımımız olacak. Bu çerçevede, savunma sanayi alanında faaliyet gösteren Brezilyalı firmalarla görüşmelerimiz olumlu şekilde devam etmektedir. Bu görüşmeler sonucunda Rio’da oldukça yoğun bir B2B programımızın olacağını düşünüyoruz. Dünya genelinde DERMAN’a ilginin yüksek olması bizi oldukça mutlu etmektedir. Ayrıca, Güney Amerika’daki diğer bölge ülkelerine yönelik yeni iş birliği anlaşmalarına imza atmayı hedefliyoruz.  NATO sertifikasyonuna sahip 8x8 zırhlı platform aracımız DERMAN, üstün teknolojik özellikleri ve lojistik kabiliyeti ile NATO, Brezilya ve bütün Güney Amerika başta olmak üzere küresel ölçekte dost ve kardeş ülke ordularının askeri lojistik ihtiyacına derman olacaktır” dedi.