Geri Dön
Ekonomi Kripto para borsası ‘BitHero’ faaliyete başladı

Kripto para borsası ‘BitHero’ faaliyete başladı

Büyüyen ve gelişen kripto para dünyasına yeni bir soluk kazandırmak üzere faaliyete başlayan kripto para borsası BitHero, düzenlediği ilk basın toplantısında kuruluşunu, yeniliklerini ve büyüme stratejilerini paylaştı. Türkiye’nin kripto varlıklara en çok ilgi duyan ülkelerin başında geldiğini belirten BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu, “Türkiye, kripto adaptasyonunda 1 numara. Türkiye’de bu teknolojinin bu kadar çabuk gelişmesinin nedeni de genç ve dinamik bir nüfus olması. Kripto varlıklar Türkiye’ye hem sosyal ve ekonomik açıdan katkı sağlamasına imkan veriyor. Platformumuza katacağımız yenilikçi hizmetler ile farklılaşacağız. Kullanıcı kolaylığı sağlayacağız. Müşterilerimize kripto borsası olarak, kriptoya açılan en kolay kapı olmayı ve tüm ihtiyaçlarını karşılayarak fark yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

Kripto para sektörüne giriş yapan BitHero, İstanbul’da gerçekleştirilen lansmında yeniliklerini ve hedeflerini anlattı. Toplantıda BitHero’nun kripto para platformu için gerçek boğalarla ve rodeo arenasında çekilen reklam filminin tanıtımı ve reklam arkası kesitleri ilgi gördü. BitHero Pazarlama Direktörü Özgür Yıldız, hazırlanan filmin BitHero’nun cesur, yenilikçi ve kolaylaştırıcı kimliğini vurguladığına dikkat çekti.

BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu ise 16 Mayıs tarihinde kripto varllıklara yönelik hazırlanan yasa teklifinin TBMM’ye sunulduğunu söyledi. Sermaye Piyasası Kurulu’nun yönetimi ve denetimini merkeze alan yasal düzenlemenin yakın zaman içinde onaylanmasını beklediklerini belirtti. Moderatörlüğünü Nefise Karatay’ın üstlendiği toplantıya BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu ve BitHero Pazarlama Direktörü Özgür Yıldız, gazeteciler ve davetliler katıldı.

'YAPAY ZEKA DESTEKLİ VE İNSANLARIN BİRBİRİNİ TAKİP EDEREK TRADİNG YAPABİLECEKLERİ BİR UYGULAMA'

Markalarının vizyonunun müşteriyi merkeze koymak ve müşteri deneyime odaklanarak onlar için mükemmel bir hizmet sunmak olduğunu vurgulayan BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu, “Bu anlamda sektörde birçok alternatif olsa da biz uçtan uca müşterinin ihtiyacının tam olarak verildiğini düşünmüyoruz ve belli eksikler görüyoruz. Bizim en baştaki iddiamız, çok güçlü bir altyapımız var. 7 gün 24 saat en hızlı şekilde çalışan, güvenlik önlemleri alınmış ayrıca hiçbir zaman kesintiye uğramayan anında ve çok doğru işlemlerle gerçekleşecek bir alt yapımız var. Bunu zaten deneyimleyen müşterilerimiz görüyorlar, yeni gelecek olanlar da görebilirler. İkinci iddiamız ise her türlü yenilikçi tasarımı yepyeni uygulamamız ile uyguladık. Mesela sosyal medyaya benzeyen story kullanımı. Müşterilerin en fazla ihtiyaç duyduğu bilgileri ön plana çıkardık. Dolayısıyla yenilikçilik, kullanım kolaylığını destekledi. Bunun dışında hem dünyada hem kripto ve teknoloji sektöründe olan yeni trendlerle desteklenen sistemleri de farklılaştırıcı bir unsur olarak yenilikçi bir şekilde alacağız. Mesela yapay zeka destekli ve insanların birbirini takip ederek trading yapabileceği bir uygulama ve sadakat sistemleri ödüllendirme sistemleri gibi birçok yeni projemiz var. Platformumuza katacağımız yenilikçi hizmetler ile farklılaşacağız. Kullanıcı kolaylığı sağlayacağız. Müşterilerimize kripto borsası olarak, kriptoya açılan en kolay kapı olmayı ve tüm ihtiyaçlarını karşılayarak fark yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

'TÜRKİYE KRİPTODA 1 NUMARA'

Türkiye’de kripto adaptasyonunun çok yüksek olduğunu söyleyen Otluoğlu, “Daha önceki araştırmalarda da hep ilk üçe girdi. Araştırmalarda kripto para sahipliğine bakıldığında Türkiye, dünyada yüzde 22’lik bir oranla 1’inci sırada.Türkiye’de bu teknolojinin bu kadar çabuk gelişmesinin nedeni de genç ve dinamik bir nüfus olması. Kripto varlıkların Türkiye için genç ve dinamik kitlenin burada geliştirdiği projeler, buraya yaptığı yatırımlar gerçekten dünyada sadece kullanım penetrasyonunda değil, teknoloji yaratıcı olarak da liderlik yapmamızı sağlıyor. Dolayısıyla da kripto varlıklar Türkiye’ye hem sosyal ve ekonomik açıdan katkı sağlamasına imkan veriyor. Geleceğe gerçekten çok olumlu bakıyoruz” diye konuştu.

'REKLAMIMIZ BÜYÜK İLGİ UYANDIRDI'

Basın toplasında çok iyi tepkiler aldığını belirten Otluoğlu, “Reklamımız büyük ilgi uyandırdı ve konuşuluyor. Biz de Brezilya’da yaptığımız özel çekimlerle çok büyük bir prodüksiyon yaptık. BitHero’nun her anlamda fark yaratacağını göstermek istedik. Sektörde hatta dünyada örneği olmayan bir reklam filmi çektik. Arkasında ilginç hikayeler vardı ve çok ilgi gördü. Çok fazla soru almamız da beni mutlu etti. BitHero’nun vizyonunu ve iddiasını anlatmak için güzel bir fırsat bulduk. Hem katılım sayısından hem de interaktif ortamdan memnunuz” ifadelerini kullandı.