Geri Dön
Ekonomi Müşteri memnuniyeti ve yüksek kargo şirketi Yurtiçi Kargo seçildi

Müşteri memnuniyeti ve yüksek kargo şirketi Yurtiçi Kargo seçildi

Çözüm platformu Şikayetvar tarafından her yıl aktarılan Müşteri Deneyimi Endeksi raporuna göre, Yurtiçi Kargo 2023 yılında da kargo müşteri memnuniyeti ve yüksek marka seçildi.  

Müşteri memnuniyeti ve yüksek kargo şirketi Yurtiçi Kargo seçildi

 

Bu yılın gösterisine göre Yurtiçi Kargo, müşteri memnuniyeti sıralamasında beşinci kez üst merkez kargo pazarında başarılı bir marka oldu. Alınan birincilik ödülüyle ilgili açıklamalarda bulunan Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan “Hayata geçirdiğimiz yatırımların karşılığını alabilmek bizi her zaman mutlu ediyor. Tümüyle teşekkür ederiz” dedi.

“YATIRIMLARIMIZA TÜM HIZIMIZLA DEVAM EDİYORUZ”

Kargo sektöründe müşteri memnuniyetini sağlamanın diğer sektörlere göre çok daha fazla değişken olduğunu ifade eden Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, başarının, farklı disiplinleri bir arada birleştirebilmekte olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:

 “Yurtiçi Kargo olarak hem bilişim alanında hem kişisel eğitim alanında hem de otomasyonlu projelere yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Sahada görev yapan kurye ortaklığımızdan, otomasyon sistemlerini kodlayan yazılımlarımıza kadar hepimizin aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Bu hedefimiz de söz paraları gibi, tam bir müşteri kitlesi kapatılıyor.

 Bu doğrultuda, tüm dünyada hem küresel olarak hali hazırda hız ve kalitesi ile kayıtlı Yurtiçi Kargo'nun çok daha iyi bir şekilde değerlendirilmesi amacıyla robotik ve otomasyon sistemlerine ağırlık veriyoruz. Geçtiğimiz günlerin açıldığımız Eskişehir Otomasyonlu Transfer Merkezi sonrasında bu yıl içerisinde otomasyon merkezlerinin amiral gemisi olarak kullanılabilir bir merkezi Ankara'da açacağız. Saatte 50 - 60 bin kargonun robotik ve otomasyon sistemleri ile parçalanacağı bu merkeze bu yıl içinde sektöre kazandırılmış olacağız.”

Tüketici çözüm platformu Şikayetvar, her yılın başında bir önceki yıl içerisinde kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre, yılın en kusursuz müşteri deneyimine sahip markalarını belirliyor. Kullanıcıların, hizmet aldığı markalarla ilgili şikayetlerini yazdıkları, şikayet sonrasında alınan aksiyonları da puanladığı bir sisteme sahip olan Şikayetvar, her yıl binlerce parça geri bildirimlerinden oluşan kusursuz müşteri deneyimine sahip markaları ilan ediyor.