Geri Dön
Ekonomi Viskolik iplik kullanılarak Miramare Koleksiyonu hazırlandı

Viskolik iplik kullanılarak Miramare Koleksiyonu hazırlandı

Aksafil, viskon ve akrilik elyaftan viskolik ipliği kullanarak üretilen Miramare Koleksiyonu çıktı. Aksafil'in Ar-Ge çalışmaları ve Saray Halı birliğiyle hayata geçen koleksiyon, İtalya'daki Miramare Sarayı'nın etkileyici güzelliklerinden ilham alınarak tasarlandı.  

Viskolik iplik kullanılarak Miramare Koleksiyonu hazırlandı

 

Aksa Akrilik'in yatırımı Aksafil, Saray Halı birliğiyle viskolik ipliği kullanarak dokunan Miramare Koleksiyonu'nu piyasaya sundu. Viskon ile akrilik karışımından üretilen ve bu özel koleksiyonda kullanılan viskolik ile viskonun dezavantajlarının giderilmesi hedefleniyor.

 Şirketten koleksiyona yönelik yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

 "Yenilikçi teknoloji ve estetiğin buluştuğu koleksiyon, Miramare Sarayı'nın tarihi ve estetik değerlerini modern tasarımla bir araya getirerek benzersiz bir özellik kazandı. Saray Halı ile ortak yürüttükleri Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkan 'Viskolik' adlı yeni iplik ile tasarlanan Miramare Koleksiyonu, müşterilerden tam not aldı. Miramare Koleksiyonu, evinize tarihi bir atmosfer katarak aynı zamanda modern bir stil sunuyor. Salonlarınızda Miramare Sarayı'nın büyüsünü hissedebilir ve Aksafil'in yenilikçi yaklaşımı sayesinde viscolik iplik teknolojisiyle tanışabilirsiniz. Bu özel koleksiyon ile evinizde tarih, estetik ve modernlik arasında mükemmel bir uyum yakalayacaksınız."